ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΑΣΠΙΔΑ» ΔΩΝΗ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ο Γιώργος Δώνης δεν συμμερίζεται τα όσα λέγονται για το ματς με τον ΟΦΗ και είναι σίγουρος για την αλλαγή εικόνας των παικτών στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Παναθηναϊκός: «Ασπίδα» Δώνη σε παίκτες

Ο Γιώργος Δώνης είδε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά πήρε αναλυτικά τα στοιχεία του αγώνα στα χέρια του και από όλα αυτά διαφωνεί με όλα όσα γράφονται και λέγονται για τους παίκτες και την προσπάθειά τους στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θεωρεί, ότι η ήττα ήρθε, λόγω του ότι έγιναν κάποια ατομικά λάθη, τόσα όσα δεν έχουν γίνει σε άλλα παιχνίδια, αλλά το θεωρεί λογικό να συμβεί αυτό σε ένα ματς. Επίσης θεωρεί, ότι ο ΟΦΗ είχε όλες τις λεπτομέρειες υπέρ του. Σκόραρε στο 4 σε μία φάση από το πουθενά, σκόραρε αμέσως μετά το 1-1 του Παναθηναϊκού και έβαλε το τρίτο γκολ, την στιγμή που ο Παναθηναϊκός έδειχνε έτοιμος να αντιδράσει.

Ο Έλληνας τεχνικός πιστεύει, ότι όλα αυτά δημιούργησαν το αίσθημα της απογοήτευσης για τους παίκτες μετά το 3-1 και σε αυτό θα σταθεί στην ανάλυση, που θα τους κάνει ίσως και σήμερα για το ματς με τον ΟΦΗ.

Διαβάστε περισσότερα στην «Πράσινη» που κυκλοφορεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 20 Ιουνίου