ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός κόντρα στον ΟΦΗ, όμως κανείς δεν μπορεί να πει πως του έλειψε το πάθος.

Παναθηναϊκός: Το πάθος δεν ήταν πρόβλημα στο Ηράκλειο!

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πραγματοποίησε τη χειρότερή φετινή της εμφάνιση στο Ηράκλειο, γνωρίζοντας μοιραία την ήττα με 3-1, ενώ παράλληλα δέχτηκε για πρώτη φορά τρία τέρματα. Βέβαια επειδή έχει γινεί πολλή κουβέντα για τη soft παρουσία των παιδιών και την έλλειψη πάθους, αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα, θα καταλάβει πως το πάθος δεν ήταν… πρόβλημα.

Συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ έχει 36 κερδισμένες μονομαχίες επί συνόλου 83 (ποσοστό 43%), την ώρα που ο Παναθηναϊκός είχε 47 κερδισμένες και ποσοστό 57%. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κρητικοί είχαν 45 στις 92 και το «τριφύλλι» 47 στις 92.

Στην άμυνα οι «πράσινοι» είχαν 61% έναντι 39% του ΟΦΗ στις κερδισμένες μονομαχίες και στην επίθεση 47% έναντι 53%. Οι αναλύσεις μπορούν να συνεχιστούν εσαεί, ωστόσο το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκαν σε μία άσχημη ημέρα, όμως κανείς δεν μπορεί να διατυμπανίζει πως δεν έδειξαν θέληση και πάθος, καθώς αυτά είναι τα στοιχεία, που τους έχουν αναδείξει φέτος.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου