ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ!

Ο Παναθηναϊκός δεν θα ασχοληθεί με την περίπτωση του Γιάννη Μυστακίδη, ακόμη κι αν μείνει ελεύθερος! - Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η απόφαση για Αρμενάκα.

Παναθηναϊκός: Καμία κουβέντα για Μυστακίδη!

Από το πουθενά προέκυψε τις τελευταίες ημέρες θέμα για τον Μυστακίδη. Όπως αναφέρει η «Πράσινη», ο Νταμπίζας και ο Δώνης δεν έχουν συζητήσει για τον παίκτη και όπως έλεγαν από τον Παναθηναϊκό χθες, γενικά δεν έχει γίνει συζήτηση, για τις ανάγκες της ομάδας.

Ειδικά, για τον Μυστακίδη, πάντως, αλήθεια είναι, ότι το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός ήθελε να τον κρατήσει, αλλά δεν κατέστη δυνατό. Από τότε έχει κυλήσει χρόνος και έχουν αλλάξει τα πράγματα. Ο παίκτης πήγε στα Γιάννενα και κάνει μία κακή σεζόν, έχοντας χάσει και τη θέση του.

Ακόμα και ελεύθερος να μείνει, φαίνεται απίθανο οι «πράσινοι» να κινηθούν για την περίπτωσή του, σπαταλώντας την μοναδική μεταγραφή για Έλληνα άνω των 23 ετών, την ώρα που στη θέση του υπάρχουν παιδιά από την ομάδα, όπως ο Εμμανουηλίδης, που θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες.

Όσον αφορά τον Αρμενάκα, οριστική απόφαση, για την απόκτησή του θα ληφθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο Νταμπίζας και ο Δώνης θα συζητήσουν για τα συν και τα πλην και θα αξιολογήσουν αν θα πρέπει να αποκτηθεί με δεδομένο, ότι υπάρχουν και κάποιοι νέοι παίκτες, που θα πρέπει να βελτιωθούν μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι πιθανότητες για την απόκτησή του είναι μοιρασμένες μέχρι στιγμής.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 23 Αυγούστου