ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: «ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης στάθηκε στο πρόσωπο που έδειξε η ομάδα στο ματς με τον ΟΦΗ

Κουρμπέλης: «Όλα είναι στο πρόγραμμα»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την ομάδα να πηγαίνει καλά και μας κακοφάνηκε. Θεωρώ είχαμε καλή προσέγγιση, δεχτήκαμε το γκολ, συνεχίσαμε, ισοφαρίσαμε και θεωρώ πως το δεύτερο μέρος ήταν το κακό για μας. Κυρίως το τελευταίο μισάωρο».

Για την πίεση του ΟΦΗ: «Δε μας αιφνιδίασε, περιμέναμε να μας πιέσουν ψηλά έτσι κάνουν οι περισσότερες ομάδες όταν μας υποδέχονται. Κάναμε ατομικά λάθη θα προσπαθήσουμε να τα αποφύγουμε. Με τον τρόπο παιχνιδιού της η ομάδα έχει δείξει πως έτσι μεγαλώνει. Με χτίσιμο παιχνιδιού από πίσω. Θα συνεχίσουμε… Πρέπει να επιμείνουμε στον τρόπο παιχνιδιού για να βελτιωθούμε».

Για τη διαχείριση του κακού αποτελέσματος: «Όλα είναι στο πρόγραμμα και η κακή εμφάνιση και η ήττα. Θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε κατάλληλα. Δε νομίζω να υπάρξει θέμα, έχουν καλό τρόπο αντίδρασης τα παιδιά».

Για το αν είναι «καμπανάκι» τα ματς με Ιεράπετρα και ΟΦΗ: «Μας ενοχλούν και οι δύο εμφανίσεις η ίδια ομάδα είμαστε. Πρέπει να δουλέψουμε να αλλάξουμε την κατάσταση, θέλω να πιστεύω θα γίνει απ’ την Κυριακή αυτό».

Για Εθνική ομάδα: «Ήταν απ’ τις καλές κληρώσεις, θέλει δουλειά για να βρεθούμε στο Euro, με σκληρή προσπάθεια πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 18 Αυγούστου