ΔΙΟΥΔΗΣ: «ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ Ο ΒΑΘΜΟΣ»

Ο Σωκράτης Διούδης υποστήριξε πως ήταν ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν ηττήθηκε από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Διούδης: «Πάρα πολύ σημαντικός ο βαθμός»

«Τα πρώτα λεπτά δεν ξεκινήσαμε καλά. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά ήμασταν νευρικοί με την μπάλα και κάναμε αρκετά λάθη. Νομίζω σε όλο το υπόλοιπο ματς είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μπορεί να μην δημιουργήσαμε πολλές και κλασικές ευκαιρίες, όμως φαινόταν ότι ήμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλο και ίσως να μπορούσαμε και πιο νωρίς να πετύχουμε κάποιο τέρμα», είπε αρχικά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Ακόμα και στο τέλος με αυτό το γκολ πήραμε ένα σπουδαίο βαθμό, που είναι πάρα πολύ σημαντικός, σε μία πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν από τους βασικούς διεκδικητές μας για την έξοδο στην Ευρώπη. Οπότε πιστεύω ότι ο βαθμός ήταν… μεγάλος».

Όσο για τα συναισθήματα στα πέναλτι, ανέφερε: «Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα συναισθήματα. Προσπαθείς να είσαι συγκεντρωμένος στα πέναλτι. Ήταν λίγο δύσκολο, γιατί δεν μου έχει τύχει ξανά να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Έπιασα το πρώτο πέναλτι. Ήταν η… στιγμή».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου