ΔΩΝΗΣ: «ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ»

Ο Χρήστος Δώνης θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να μπει στην πεντάδα του πρωταθλήματος.

Δώνης: «Μπορούμε να μείνουμε στην πεντάδα»

Ο 24χρονος μέσος μίλησε στην Live Sport και ανέφερε μεταξύ άλλων τις κακοήθειες λέγονται περί ευνοϊκής μεταχείρισης λόγω της παρουσίας του πατέρα του στην τεχνική ηγεσα.

Αναφέρθηκε ακόμα και στη θέση που αποδίδει καλύτερα, ενώ υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να μπει στην πεντάδα.

Αναλυτικά, αποσπάσματα της συνέντευξης, όπου ο Χρήστος Δώνης μιλά για:

-τη φυσική του θέση: «Όλα τα χρόνια έχω συνηθίσει να παίζω ως “οκτάρι”, παλαιότερα στον ρόμβο είτε δεξιά είτε αριστερά. Είμαι πιο επιθετικογενής χαφ και έχω τον νου μου να επιτεθώ, αλλά όπιο σύστημα και να διαλέξει ο προπονητής, θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Όμως νομίζω ότι με τρεις κεντρικούς χαφ έχω περισσότερη βοήθεια να αποδώσω καλύτερα».

-το γεγονός ότι ο πατέρας του είναι ο προπονητής: «Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα, που το ζω πρώτη φορά. Δεν θυμάμαι αντίστοιχη περίπτωση στη Super League, να υπάρχει τέτοια σχέση μεταξύ προπονητή και παίκτη. Ξέρω ότι στην αρχή δεν έπαιζα καλά, αλλά δύσκολα κάποιος μπορεί να μπει στη θέση μου. Πολλοί ισχυρίζονται ότι παίζω λόγω του πατέρα μου, ότι υπάρχει το συναισθηματικό κομμάτι στις επιλογές του, όποιος μπορεί να μπει στη θέση μου, να καταλάβει πώς νιώθω ποδοσφαιρικά, θα με δικαιολογήσει. Δεν ψάχνω για δικαιολογία, το ξαναλέω, γιατί πρώτος εγώ αναγνωρίζω ότι στα πρώτα ματς της σεζόν δεν ήμουν καλός. Σιγά-σιγά βρίσκω τα πατήματά μου, με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα θεωρώ ότι ήμουν θετικός και θα προσπαθήσω για τη συνέχεια να είμαι καλύτερος».

-το στόχο της πεντάδας: «Ναι, νομίζω ότι στο γήπεδο έχουμε συγκεντρώσει πιο πολλούς πόντους από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Πέρα από αυτό, έχουμε να διαχειριστούμε ένα νεανικό ρόστερ με λίγες εμπειρίες. Με αυτό θα ασχοληθεί ο προπονητής και οι συνεργάτες του. Θεωρώ ότι μπορούμε να μείνουμε στην πεντάδα, αλλά θα δείξει η πορεία μας αν θα τα καταφέρουμε ή θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε ψηλότερα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου