ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ

Ο Γιώργος Δώνης χθες έδειξε βίντεο από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στάθηκε σε κάποια σημεία του αγώνα, εστιάζοντας κυρίως σε λάθη στο οργανωτικό κομμάτι.

Παναθηναϊκός: Μαθήματα τακτικής

Μαθήματα τακτικής έκανε χθες ο Γιώργος Δώνης στους παίκτες. Τους κράτησε περίπου μία ώρα στην αίθουσα προβολής βίντεο και τους έδειξε επιλεγμένα κομμάτια από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τότε, αλλά μεσολάβησε η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων, ήρθε μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και δεν είχε τον χρόνο ο προπονητής του Παναθηναϊκού να τους μιλήσει αναλυτικά, για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι.

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», ο Δώνης έδειξε επιλεγμένα στιγμιότυπα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τόνισε τα λάθη, που έκαναν οι παίκτες του στο δημιουργικό κομμάτι, που είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να κρατήσουν την μπάλα. Το έκανε αυτό, διότι ακολουθεί ένα επίσης δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη εκτός έδρας και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να γίνουν τα ίδια λάθη και να δώσουν τη δυνατότητα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει την κατοχή και να πιέσει.

Το πιο βασικό που θέλει το «τρένο» είναι η ομάδα να επιτεθεί καλύτερα στο «Βικελίδης», ώστε να κάνει ευκαιρίες και γκολ, που θα την βοηθήσουν να πάρει τη νίκη, που είναι και ο στόχος. Όσον αφορά τον Άρη και το παιχνίδι του αναμένεται να γίνει ανάλυση σήμερα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου