ΚΟΤΣΑΡΗΣ: «ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ»

Ο Κώστας Κότσαρης φιλοξενήθηκε στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ και στάθηκε τόσο στο -6 που ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός αλλλά και τη συνέχεια της χρονιάς

Κότσαρης: «Περισσότερη πίεση στην αρχή»

«Είναι μεγάλη μου χαρά να είμαι εδώ μαζί σας σε μια τόσο ιστορική εκπομπή» είπε στην αρχή ο Κότσαρης για να προσθέσει: «Πρώτα από όλα παγώσαμε όλοι εκείνο το βράδυ με τον τραυματισμό του Διούδη. Βέβαια όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς κάτι. Μπήκα μέσα και τα έδωσα όλα για να πετύχει η ομάδα μου το στόχο της. Είναι πολύ δύσκολη η επέμβαση στο φάουλ του Χριστοδουλόπουλου αλλά δουλεύουμε προκειμένου να ανταπεξέλθουμε σε ότι και να γίνει. Ο κόουτς μου είπε ότι μπες μέσα και ξέρουμε τι μπορείς να κάνεις».

Για το -6 με το οποίο ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη χρονιά ο νεαρός τερματοφύλακας επεσήμανε: «Είχαμε περισσότερη πίεση στην αρχή. Ίσως να βοήθησε και λίγο να μπούμε πιο συγκεντρωμένοι στις πρώτες αγωνιστικές».

Επίσης, ρωτήθηκε αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να μπει στην κουβέντα για Πρωταθλητισμό την τρέχουσα σεζόν: «Προσπαθούμε σε κάθε αγώνα και βλέπουμε τι θα γίνει. Δεν μπορούμε να μπούμε ακόμη σε συζήτηση για Πρωτάθλημα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου