ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: O ΠΑΪΡΟΖ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟΝ ΡΕΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ!

Ήταν γνωστό, έγινε και επίσημο. Ο Παϊρόζ απάντησε γραπτώς στον Αλαφούζο ότι «μιλάμε με τον Ρέστη για να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός», επιβεβαιώνοντας πλήρως ότι πίσω από το deal (;) βρίσκεται ο Έλληνας επιχειρηματίας.

Παναθηναϊκός: O Παϊρόζ εμπλέκει τον Ρέστη με την ΠΑΕ και επίσημα!

Το τοπίο παραμένει θολό, σε τέτοιο σημείο ώστε ακόμα και ο Αλαφούζος που συμφώνησε με το consortium Παϊρόζ-Ρέστη να παραμένει απαισιόδοξος για τις εξελίξεις. Πλέον όμως υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις για τα πρόσωπα που εμπλέκονται στη συμφωνία καθώς όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Βέργης στη «Live Sport», ο Αλαφούζος έλαβε γραπτό μήνυμα από τον Παϊρόζ με το οποίο του γνωστοποιείται ότι «μιλάω με τον Ρέστη για να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας στον Παναθηναϊκό»!

Ένα μήνυμα που δίνει νέα τροπή στην υπόθεση καθώς επίσημα εμπλέκει τον Βίκτωρα Ρέστη, ο οποίος εδώ και μήνες τηρεί σιγή ιχθύος και δεν τοποθετείται επίσημα. Τώρα όμως;

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αγωνιά, οι εξελίξεις τρέχουν, και τόσο ο Ταϊλανδός, όσο και ο Ρέστης και ο Αλαφούζος παραμένουν εξαφανισμένοι από την ενημέρωση που όφειλαν να παρέχουν.

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου