ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΚΕΡΔΙΖΕΙ «ΠΟΝΤΟΥΣ» Ο ΑΡΜΕΝΑΚΑΣ

Ο Πάνος Αρμενάκας έχει δείξει καλά στοιχεία και την ερχόμενη εβδομάδα ίσως υπάρξουν εξελίξεις, όσον αφορά την παραμονή του.

Παναθηναϊκός: Κερδίζει «πόντους» ο Αρμενάκας

Ο Παναγιώτης Αρμενάκας προπονήθηκε και χθες κανονικά με τον Παναθηναϊκό και τον είδε ο Γιώργος Δώνης για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, παίρνοντας μέρος και στις ασκήσεις τακτικής. Αριστεροπόδαρος, που του πάει περισσότερο, όταν παίζει δεξιά, όπως φάνηκε και στη χθεσινή προπόνηση.

Είναι γρήγορος και έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Αν είχε και λίγο ύψος ακόμα θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του και ίσως την ερχόμενη εβδομάδα να υπάρχει μία πιο σαφή εικόνα και να ενημερωθεί και η πλευρά του παίκτη, για την άποψη του Γιώργου Δώνη.

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να αποφασιστεί η παραμονή του, διότι είναι ένας παίκτης, που και ταλέντο έχει και κίνητρο στα 20 του, για να παίξει, είναι ελεύθερος και το κόστος είναι ελάχιστο, ενώ παράλληλα αγωνίζεται στα άκρα και πίσω από τον επιθετικό, όπου ο Παναθηναϊκός θέλει περισσότερες λύσεις.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου