ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ!

Ο Παναθηναϊκός θέλει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου να έχει κάνει διακανονισμούς με όσους χρωστάει, για να πάρει την άδεια, ώστε να μην πάθει τα ίδια με πέρυσι.

Παναθηναϊκός: Το βάρος στην άδεια!

Μετά το περσινό κάζο, όταν ο Παναθηναϊκός δεν πήρε άδεια με αποτέλεσμα να αρχίσει φέτος με -6 και με περιορισμό μεταγραφών οι «πράσινοι» κάνουν τα πάντα, για να μην γίνουν πάλι τα ίδια. Εξάλλου αυτή είναι και μία προϋπόθεση στην συνεργασία Νταμπίζα, Δώνη με την ΠΑΕ.

Οι συζητήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με πρώην παίκτες και προπονητές, αλλά και ομάδες, που έχουν να πάρουν χρήματα, είναι στην κορύφωσή τους. Στα πλαίσια αυτά η ΠΑΕ έφθασε χθες σε νέο διακανονισμό με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη μετά από συζητήσεις, που έγιναν σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Παναθηναϊκός χρωστάει στον Γιούρκα χρήματα από το 2013, είχε υπογραφεί ένας διακανονισμός, που δεν τηρήθηκε και ο πρώην παίκτης της ομάδας δέχθηκε χθες να υπογράψει νέο διακανονισμό, με αποπληρωμή σε πολλές δόσεις. Έτσι έκλεισε μία ακόμα υπόθεση με επιτυχία ενόψει της διαδικασίας της αδειοδότησης, που θα κριθεί κυρίως μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, όταν ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει συμφωνήσει με όλους τους πιστωτές και να έχουν υπογράψει.

Διαβάστε περισσότερα στην «Πράσινη» που κυκλοφορεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Ιουλίου