ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!

Απόφαση να πάρουν ευκαιρίες όλοι στο «τριφύλλι» απ’ τη στιγμή που δύσκολα θα γίνει κάποια κίνηση τον Γενάρη για απόκτηση ποδοσφαιριστή-Εμμανουηλίδης, Βέργος, Τζανδάρης, Στάικος σε… πρώτο πλάνο!

Παναθηναϊκός: Ευκαιρίες και αξιολόγηση!

Έχοντας περάσει το 1/3 του Πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη… ρίξει στη μάχη πολλούς ποδοσφαιριστές απ’ το ρόστερ του. Άλλα παιδιά πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ κάποιοι άλλοι παίκτες δεν αγωνίστηκαν και τόσο. Όλα αυτά λόγω τραυματισμών, λόγω καλής κατάστασης ποδοσφαιριστών που δεν γινόταν να βγουν απ’ την ενδεκάδα και πάει λέγοντας. Πλέον, με τα προβλήματα που προκύπτουν, τις ανάγκες που όλο και μεγαλώνουν, τους κρίσιμους αγώνες να είναι συνεχόμενοι, είναι δεδομένο πως θα υπάρχει μεγαλύτερο… άνοιγμα στο ροτέισον.

Αυτή την απόφαση φαίνεται πως έχουν πάρει οι «πράσινοι» (κυρίως ο Γιώργος Δώνης που είναι και αυτός που αποφασίζει για το ποιος θα παίζει) προκειμένου να πάρουν ευκαιρίες όλα τα παιδιά. Ένα απ’ τα πρώτα ονόματα που έρχονται στο μυαλό όλων, είναι αυτό του Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Ο νεαρός ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν και στη συνέχεια φάνηκε να επηρεάζεται απ’ αυτό το γεγονός και έπρεπε να ξεκουραστεί. Το θέμα του όπως έχουμε γράψει δεν ήταν αγωνιστικό. Πλέον, είναι σε καλή κατάσταση, πέτυχε και τρία γκολ στα τελευταία δύο ματς της Εθνικής Νέων και σαφέστατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα ματς που ακολουθούν.

Διαβάστε το αναλυτικό θέμα στην «Πράσινη» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου