ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ (PHOTOS)

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, το δοκιμαστικό τουρνουά των «πράσινων» σχολών του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Παναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά της Ακαδημίας (photos)

Χθες ξεκινησε στο Κορωπί ένα τουρνουά αξιολόγησης για παιδιά γεννημένα απο το 2005 έως το 2007, τα οποία προέρχονται από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού σε ολόκληρη τη χώρα. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, που υπήρχαν σήμερα, τα δοκιμαστικά ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία και την ερχόμενη εβδομάδα θα παρθούν οι τελικές αποφάσης για το ποια παιδιά θα ενσωματωθούν στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι αξιολογήσεις από τους προπονητές των ακαδημιών του Παναθηναϊκού συνολικά 50 παιδιών από τις πράσινες σχολές σε όλη την Ελλάδα, που έχουν γεννηθεί το 2005 και το 2007, ενώ θα γίνουν δοκιμαστικά και για άλλες ηλικίες. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες κυρίως την Κυριακή, τα δοκιμαστικά έγιναν κανονικά και διήρκεσαν συνολικά δύο ημέρες, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλη Κωνσταντίνου.

Το Σάββατο έγινε η προπονητική μονάδα από τους προπονητές των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Την Κυριακή παρά τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες έγιναν αγωνιστικά παιγνίδια παρουσία όλων των προπονητών. Ακολούθησε η σύσκεψη των προπονητών για τις αξιολογήσεις και την ερχόμενη εβδομάδα θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Τα παιδιά που θα επιλεγούν στην πορεία θα ενσωματωθούν στα γκρούπ των ακαδημιών όπου και θα γίνει η τελική αξιολόγηση. Ο τελικός αριθμός των παιδιών που θα ενταχθούν είναι ανοικτός.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου