ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΑΛΤΜΑΝ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ο Ισραηλινός επιθετικός μπήκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο πρόγραμμα της ομάδας αλλά ακόμα θέλει χρόνο για να επιστρέψει στους αγώνες- Εκτός προπονήσεων Κολοβέτσιος και Μακέντα

Παναθηναϊκός: Άλτμαν η επιστροφή

Ήταν 4 Μαρτίου 2018 όταν ο Όμρι Άλτμαν τραυματιζόταν σοβαρά στο φινάλε του ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για το Πρωτάθλημα καθώς υπέστη ρήξη χιαστών. Σήμερα ο Ισραηλινός επιθετικός προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του και μάλιστα έπαιξε στο οικογενειακό διπλό, σε χαλαρούς βέβαια ρυθμούς και χωρίς να πιεστεί, αφού ακόμα δεν είναι έτοιμος. Πλέον η στιγμή που ο Άλτμαν θα επιστρέψει στα ματς είναι κοντά με τον παίκτη να αφήνει πίσω του τα πάντα και να θέλει να βοηθήσει την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Κολοβέτσιος νοιώθει ενοχλήσεις στην έσω πλευρά της δεξιάς ποδοκνημικής όπου υπέστη διάταση συνδέσμου στο μάτς της περασμένης Κυριακής. Ακολουθεί φυσικοθεραπεία και θα αξιολογείται καθημερινά. Αναμένεται να επανενταχθεί στις προπονήσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ο Φεντερίκο Μακέντα δέχθηκε κτύπημα στην αριστερή ποδοκνημική και έχει συνεχιζόμενα συμπτώματα στην περιοχή του δελτοειδούς συνδέσμου. Θα μείνει εκτός προπονήσεων αυτή την εβδομάδα και θα επανενταχθεί στις προπονήσεις την επόμενη Δευτέρα ή Τρίτη. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου