ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΠΑΪΡΟΖ

Ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ εδώ και 20 μέρες, όμως δεν έχει πάρει καμία απάντηση.

Παναθηναϊκός: Προβληματισμός Αλαφούζου για τον εξαφανισμένο Παϊρόζ

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στην πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου τις τελευταίες μέρες, αφού ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ είναι άφαντος και πλέον δεν απαντάει ούτε στα… μηνύματα. Μάλιστα όπως αναφέρει η «Live Sport», ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανησυχεί πως αυτή η εξαφάνιση δεν είναι προσωρινή, αλλά μόνιμη.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, μετά τα πρώτα χρήματα που κατέθεσε (κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ) δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ κανονικά μέχρι σήμερα θα έπρεπε να έχει καταβάλει περίπου 4 εκατομμύρια, κάτι που φυσικά δεν έχει συμβεί. Ο mr. ΣΚΑΪ δεν έχει σκοπό να προβεί σε κάποια δημόσια τοποθέτηση και αναμένεται να περιμένει για 2-3 εβδομάδες ακόμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από αυτά που έγιναν στο Βέλγιο, με την έφοδο της Αστυνομίας στα γραφεία της Μουσκρόν, αλλά και τις φήμες για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος, ο Γιάννης Αλαφούζος παρακολουθεί και αυτή την υπόθεση, ενώ προβληματισμό προκαλεί και το γεγονός πως η PanAsia δεν έχει καταθέσει ακόμη φάκελο προς έγκριση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, παρά τους ισχυρισμούς του Πιεμπονγκσάντ.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου