«ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ» ΦΩΝΑΖΕ Ο ΔΙΟΥΔΗΣ!

Ο Σωκράτης Διούδης ζητούσε μανιωδώς από τους γιατρούς να τον αφήσουν να επιστρέψει στο παιχνίδι, καθώς δεν θυμόταν ότι έχει χτυπήσει!

«Αφήστε με να παίξω» φώναζε ο Διούδης!

Πολύ δύσκολες στιγμές εκτός από τον Διούδη πέρασε και το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού μόλις τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού». Έσπευσε αμέσως ο γιατρός της ομάδας Λεβάκος και πήγε και ο γιατρός του Ολυμπιακού Θέος, βλέποντας τους παίκτες να πιάνουν το κεφάλι τους από το σοκ.

Όπως αναφέρει η «ΠΡΑΣΙΝΗ», ο Διούδης για ένα 4λεπτο είχε χάσει τις αισθήσεις του, δεν του γύρισε η γλώσσα, αλλά από τα μάτια του φαινόταν, ότι δεν είχε επαφή. Και έκανε ένα μεγάλο καρούμπαλο στο κεφάλι του. Για κάποια δευτερόλεπτα δεν ανέπνεε, αλλά ευτυχώς άμεσα και οι ανάσες ήρθαν και άρχισε να νιώθει, ότι κάτι είχε συμβεί. Δεν ήξερε, όμως, τι, αφού δεν θυμόταν τίποτα!

Έγινε η αλλαγή του Κότσαρη και όταν έφευγε με το φορείο έξω ο Διούδης φώναζε «Αφήστε με να παίξω. Γιατί με βγάλατε έξω;». Του εξήγησε ο γιατρός τι είχε γίνει και μετά πήγε στο ιατρείο του γηπέδου, απλά ζήτησε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να επικοινωνήσουν με την οικογένεια του, για να μην ανησυχούν.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 20 Ιουνίου