ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΤΣΑΡΗΣ: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ

Η… ήρεμη δύναμη που ονομάζεται Κωνσταντίνος Κότσαρης και καρτερικά αναμένει τη σειρά του για να δοξάσει τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Κωνσταντίνος Κότσαρης: Το παιχνίδι της υπομονής

Αποτέλεσε το πρόσωπο της αγωνιστικής που μας πέρασε. Το πρόσωπο του ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο. Μια απίστευτα άσχημη στιγμή με τον τραυματισμό του Σωκράτη Διούδη, ήταν αυτή που όλα τα βλέμματα (αγωνιστικά) στράφηκαν πάνω στον Κωνσταντίνο Κότσαρη.

Ενώ όλοι αγωνιούσαν για το πώς είναι ο 25χρονος τερματοφύλακας των «πράσινων» μετά το χτύπημα (χωρίς να το θέλει) του Νάτχο, ο Κότσαρης έπρεπε να προσπαθήσει να κάνει ζέσταμα για ένα λεπτό το πολύ. Και μετά να μπει στον αγωνιστικό χώρο, αντικαθιστώντας τον συμπαίκτη και φίλο του, έχοντας το άγχος για το πώς είναι ο «αδερφός» του, αλλά και το τρακ της πρώτης του εμφάνισης στην Superleague! Στην έδρα του ΟΣΦΠ! Το πώς τα πήγε, δεν χρειάζεται… υπενθύμιση.

Πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις (ειδικά αυτή στο φάουλ του Χριστοδουλόπουλου) και όλοι κατάλαβαν πως ο Παναθηναϊκός έχει και πίσω απ’ τον Διούδη έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, με όλο το μέλλον μπροστά του!

Αλήθεια, όμως, πόσα γνωρίζετε για τον Κωνσταντίνο Κότσαρη; Ένα παιδί που γεννήθηκε λίγο καιρό μετά τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Champions League το 1996 και 11 χρόνια αργότερα εντάχθηκε στις ακαδημίες του!

Διαβάστε αναλυτικά το αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Κότσαρη στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 16 Ιουνίου