ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: «ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΕΤΡΟΥΝ ΔΙΠΛΑ»

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί μίλησε για το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (19:30) και στάθηκε στον τομέα των λαθών, ο οποίος θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Κουλιμπαλί: «Στα ντέρμπι τα λάθη μετρούν διπλά»

«Τα ντέρμπι έχουν τον δικό τους χαρακτήρα και πάντα όσοι συμμετέχουμε σε αυτά θέλουμε στο τέλος τους να έχουμε πετύχει το καλύτερο δυνατό. Κόντρα στον Ολυμπιακό θα επιδιώξουμε πρώτα απ΄ όλα να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή, αφοσιωμένοι στην προσπάθειά μας και 100% ανταγωνιστικοί. Είναι ένα ματς απαιτητικό που θα προσεγγίσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητα, αλλά και με πάθος και πίστη στις δυνατότητές μας», ανέφερε αρχικά στη Real News.

Στη συνέχεια τόνισε πως τα λάθη σε ένα ντέρμπι μετράνε διπλά, δείχνοντα πως τα μαθήματα του Δώνη κατά τη διάρκεια ης εβδομάδας έπιασαν τόπο: «Στα ντέρμπι τα λάθη μετρούν διπλά και γι΄ αυτό θα φροντίσουμε όσο μπορούμε να τα αποφύγουμε. Όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε όλο και καλύτεροι, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπορστά του και είμαστε ακόμη στην αρχή».

Κλείνοντας υπογράμμισε πως όλοι στην ομάδα θα δώσουν τα πάντα, ώστε ο Παναθηναϊκός να μείνει μέσα στους στόχους του: «Είμαστε ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία μας και θα κάνουμε τα πάντα στη συνέχεια, ώστε ο Παναθηναϊκός να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν σε υψηλό επίπεδο και πάντα μέσα στους στόχους του».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 21 Ιουνίου