ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΣΑΝ… ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟΙ!

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον Αντριέν Γιάκοτετ, ο οποίος ορίστηκε να «σφυρίξει» το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Να σφυρίξει σαν… ελβετικό ρολόι!

Το ποιος διευθύνει τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, πάντα μα πάντα ήταν και είναι μια… πονεμένη ιστορία. Απέναντι σε αυτή την ομάδα ειδικά, το «τριφύλλι» ποτέ μα ποτέ δεν ήξερε τι να περιμένει. Δεν ήξερε με ποιο τρόπο θα αδικηθεί για την ακρίβεια, επειδή πάντα αυτό συνέβαινε. Είτε σε… νορμάλ επίπεδα (χωρίς να το καταλαβαίνει ο κόσμος με την πρώτη ματιά δηλαδή) είτε απροκάλυπτα, σε στυλ Παπουτσέλη, Παπαδάκου, Καλόπουλου (βοηθούν Τρύφωνα για την ακρίβεια) και πολλά ακόμη ονόματα.

Στο φετινό ντέρμπι με τον αιώνιο, η αλήθεια είναι πως σε επίπεδο διαιτησίας υπάρχει μια κάποια αισιοδοξία. Όχι επειδή πιστεύει κανείς πως πραγματικά άλλαξαν τα πράγματα σε επίπεδο αντιμετώπισης του «τριφυλλιού». Σε καμία περίπτωση. Απλά έχει επέλθει μια ηρεμία και σαφώς εμπιστοσύνη στους διαιτητές, επειδή στα μεγάλα παιχνίδια ορίζονται ξένοι!

Κατά συνέπεια άφθαρτοι, που ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως ακόμη και λάθος να κάνουν είναι καθαρά και μόνο ανθρώπινο. Η ΚΕΔ, λοιπόν, όρισε για το κυριακάτικο ντέρμπι στο Φάληρο, τον Ελβετό Αντριέν Γιάκοτετ. Απ’ τη συγκεκριμένη χώρα είχε οριστεί ρέφερι και στο ματς του ΟΣΦΠ με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο οι Πειραιώτες ηττήθηκαν.

Διαβάστε αναλυτικά το προφίλ του Ελβετού διαιτητή στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου