ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ (PHOTOS)

Οι εκπρόσωποι των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού συμμετείχαν σε σεμινάριο για την καλύτερη λειτουργία και πιο αποδοτική τροφοδότηση της Ακαδημίας του συλλόγου.

Παναθηναϊκός: Επιμορφωτικό σεμινάριο στο Κορωπί (photos)

Οι Ακαδημίες του Παναθηναϊκού αρχίζουν να βελτιώνονται τον τελευταίο καιρό, αφού Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας το είχαν θέσει ως στόχο από την ημέρα που ανέλαβαν καθήκοντα στον σύλλογο. Μετά τα χθεσινά μαθήματα ιστορίας για τους πιτσιρικάδες σήμερα σειρά πήραν οι «μεγάλοι».

Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού παρακολούθησαν ενημερωτική ημερίδα με στόχο την καλύτερη λειτουργία και πιο αποδοτική τροφοδότηση της Ακαδημίας. Οι Νίκος Νταμπίζας, Γιώργος Δώνης, Τάκης Φύσσας και Βασίλης Κωνσταντίνου καλωσόρισαν τα μέλη, ενώ οι Κώστας Ταράσης και Γιώργος Μακρής ανέλαβαν την παρουσίαση του προπονητικού προγράμματος και του σκάουτινγκ αντίστοιχα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Οι εκπρόσωποι των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο «Γ. Καλαφάτης» όπου και έλαβαν μέρος στο επιμορφωτικό σεμινάριο. Στόχος η καλύτερη δυνατή λειτουργία των Σχολών και η ακόμα πιο αποδοτική τροφοδότηση της Ακαδημίας μας.

Τα μέλη των Σχολών Ποδοσφαίρου καλωσόρισαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ και των Σχολών Ποδοσφαίρου Βασίλης Κωνσταντίνου, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης και ο διευθυντής της Ακαδημίας Τάκης Φύσσας.

Την ανάλυση του προπονητικού προγράμματος της Ακαδημίας έκανε ο εκ των προπονητών της, Κώστας Ταράσης ενώ τον τρόπο λειτουργίας του σκάουτινγκ της Ακαδημίας, ο επικεφαλής του τμήματος Γιώργος Μακρής».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου