ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ (PHOTOS)

Ο Τάκης Φύσσας απέδειξε για ακόμη μία φορά, πως στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού δίνουν βάση και στο μορφωτικό επίπεδο των παιδιών.

Παναθηναϊκός: Μαθήματα ιστορίας για τα παιδιά της Ακαδημίας (photos)

Οι Ακαδημίες του Παναθηναϊκού ήταν πάντα σε κορυφαίο επίπεδο, ωστόσο η οικονομική παρακμή των τελευταίων χρόνων επηρέασε και αυτές. Από το καλοκαίρι έχει αρχίσει μία προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών, ενώ πρόσφατα ήρθε και η συμφωνία με τον Γέσπερ Φρέντμπεργκ, Δανό προπονητή, ο οποίος σύντομα θα αναλάβει χρέη αρχιπροπονητή της Ακαδημίας.

Βέβαια για να είναι επιτυχημένη μία Ακαδημία, εκτός από καλούς αθλητές, θα πρέπει αν παράγει και σωστούς ανθρώπους. Έτσι λοιπόν, ο διευθυντής των τμημάτων υποδομής του «τριφυλλιού», Τάκης Φύσσας εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που είχαν οι νεαροί και τους πήγε στο Μουσείο της Ακρόπολης για μαθήματα ιστορίας και πολιτισμού.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα είχε δείπνο στο εστιατόριο «Moma», του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο παλαίμαχος δεξιός οπισθοφύλακας δεν θα μπορούσε να μην μπει στην παρέα, ενώ από την πλευρά του ο Φύσσας δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από αυτή την «καταπράσινη» ημέρα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου