ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΕΤΣΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΔΩΝΗΣ

Ο τρόπος με τον οποίο ο Γιώργος Δώνης δεν άφησε την ομάδα να την… πάρει από κάτω το ματς της Τούμπας - Τα «στεγανά» και η διαχείριση

Παναθηναϊκός: Έτσι μεταμόρφωσε την ομάδα ο Δώνης

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, αναπτέρωσε τις ελπίδες των φίλων της ομάδας. Για την ακρίβεια τις… επέστρεψε. Βλέπετε μετά το ματς στην Τούμπα, είχαν αρχίσει διάφορα σχόλια αναφορικά με την τακτική του προπονητή, τις πραγματικές ικανότητες της ομάδας, το αν όντως αυτά τα παιδιά μπορούν να σταθούν στο υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο της Ελλάδας και πάει λέγοντας.

Ο ίδιος ο Γιώργος Δώνης, έχει τις παραστάσεις και την εμπειρία για να μην επηρεαστεί απ’ αυτή τη διαδικασία. Το δύσκολο, όμως, ήταν να κρατήσει τα «παιδιά» του μακριά απ’ αυτή την ιστορία. Μην φτάσουν στο σημείο να τους… πάρει από κάτω, κάτι που θα είχε άσχημα αποτελέσματα για το «τριφύλλι». Όλα αυτά, μάλιστα, χωρίς να υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο, καθώς το ματς στην Τούμπα ήταν ακριβώς μία εβδομάδα πριν και ερχόταν η ΑΕΚ το Σάββατο… Σε πέντε μέρες έπρεπε να προετοιμαστεί η ομάδα σε επίπεδο νοοτροπίας, τακτικά, αγωνιστικά, εγκεφαλικά και ταυτόχρονα να μην επηρεαστεί απ’ τους εξωγενείς παράγοντες που πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πολλοί.

Διαβάστε περισσότερα στη σημερινή «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου