Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άλκης Παπαντωνίου παρουσίασε θέμα για τα «Οικονομικά Δικαιώματα Τρίτων Μερών στο Ποδόσφαιρο»

Ο Παναθηναϊκός στο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικού Δικαίου

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 3 Νοεμβρίου, στην Αθήνα το 24ο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικού Δικαίου, που διοργανώθηκε από την International Association of Sports Law, στην οποία προεδρεύει ο καθηγητής Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, με θέμα «Το Δίκαιο και η Δικαιοσύνη, στο Ποδόσφαιρο και στο Μπάσκετ». Στο συνέδριο συμμετείχαν νομικοί και άλλοι επαγγελματιες από τον χώρο αθλητισμού, από την Ελλάδα, αλλά και από άλλες χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής.

Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άλκης Παπαντωνίου παρουσίασε θέμα που αφορούσε τα «Οικονομικά Δικαιώματα Τρίτων Μερών στο Ποδόσφαιρο». Το θέμα αφορούσε τον κανονισμό της FIFA αναφορικά με το ποια πρόσωπα δικαιούνται να έχουν δικαίωμα επι του ποσού μεταγραφής εός ποδοσφαιριστή, ενώ παρουσιάστηκε και σχετική υπόθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω της οποίας η FIFA άλλαξε τη μέχρι πρότινος προσέγγιση της και αναγνώρισε για πρώτη φορά το δικαίωμα ποδοσφαιριστών να μπορούν λαμβάνουν ποσοστό από το ποσό μεταγραφής τους.

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 17 Αυγούστου