ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ: ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ

Οι «μπέμπηδες» του Γιώργου Δώνη θα βιώσουν για πρώτη φορά την «ηλεκτρισμένη» ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Πρωτόγνωρη εμπειρία για τους μικρούς

Ένατη «στροφή» στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν για πρώτη φορά φέτος στην Τούμπα, ωστόσο ξέρουν πολύ καλά πως τίποτα δεν έχει τελειώσει, ενώ παράλληλα γνωρίζουν πως ό,τι κι αν γίνει θα έχουν την υποστήριξη του κόσμου, ο οποίος αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται.

Σήμερα οι οπαδοί του «τριφυλλιού» αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περισσότερους από 30.000. Έτσι λοιπόν, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός άνοιξε και κάποιες θύρες από το πάνω διάζωμα, με σκοπό τη σωστή κατανόμηση και εξυπηρέτηση όλων όσων βρεθούν στο Στάδιο του Αμαρουσίου.

Εκτός από το βαθμολογικό, αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι, αυτό το ντέρμπι θα είναι ιδιαίτερο και για ακόμη έναν λόγο. Συγκκριμένα πολλοί από τους παίκτες του Παναθηναϊκού θα βιώσουν για πρώτη φορά την «ηλεκτρισμένη» ατμόσφαιρα που υπάρχει σε τέτοια παιχνίδια, καθώς μέχρι και πέρυσι ειτε δεν ήταν μέλοι της πρώτης ομάδας, είτε δεν βρισκόταν καν στην αποστολή.

Παιδιά όπως ο Μπουζούκης, ο Καμπετσής, ο Χατζηγιοβάννης, ο Χατζηθεοδωρίδης και ο Μαυρομάτης θα είναι για πρώτη φορά στην καριέρα τους πρωταγωνιστές ενός μεγάλου ντέρμπι με την υποστήριξη του κόσμου και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσουν. Αν μη τι άλλο στον φετινό Παναθηναϊκό, κάθε αγωνιστική είναι και μία πρόκληση και αυτό φαίνεται να εξιτάρει όλο τον σύλλογο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 19 Ιουλίου