«ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ»

Η αντιπροσωπεία των «πράσινων» οπαδών που βρέθηκε χθες στο Κορωπί ξεκαθάρισε πως θα στηρίζει πάντα την ομάδα, καθώς το πρόβλημα τους είναι με τη διοίκηση και τον Γιάννη Αλαφούζο.

«Το πρόβλημά μας είναι ο Αλαφούζος»

Περίπου 10 οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν χθες το απόγευμα στο Κορωπί και πριν αρχίσει η προπόνηση για πέντε περίπου λεπτά μίλησαν σε παίκτες, Δώνη και Νταμπίζα, ενώ παρόντες ήταν και ο Κώστας Κωστάντος με τον Δημήτρη Σαραβάκο.

Όπως αναφέρει η «ΠΡΑΣΙΝΗ», οι  φίλοι του «τριφυλλιού» είπαν μεταξύ άλλων ότι «είμαστε εδώ, για να σας πούμε, ότι θα σας στηρίζουμε συνέχεια, ακόμα και αν ένα αποτέλεσμα δεν είναι καλό, διότι κάνετε μεγάλη προσπάθεια. Το πρόβλημά μας είναι η διοίκηση και ο Αλαφούζος, που έφθασε η ομάδα να αρχίσει με -6 φέτος λόγω των χρεών. Σε εσάς θα είμαστε συνέχεια δίπλα και το Σάββατο στο ματς με την ΑΕΚ. Εσείς με την μαχητικότητά σας και με την παρουσία σας μας φέρατε και πάλι στο γήπεδο».

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης, που ζήτησαν από τον κόσμο να προσέξει, να μην γίνει τίποτα και η ομάδα πληρώσει με νέα αφαίρεση βαθμών, που θα της στοιχίσει αγωνιστικά. Μεταξύ άλλων είπαν στους οπαδούς: «Φάγαμε το -6 , όπως λέτε και αν δεν είχαμε αυτή την αφαίρεση, τώρα θα ήμασταν δεύτεροι. Για αυτό πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, ώστε να μην κινδυνεύσει η ομάδα με νέες τιμωρίες, που θα της στοιχίσουν».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου