ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΦΡΕΝΤΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑ ΑΡΧΙΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε συνεργασία με τον Δανό προπονητή, Γέσπερ Φρέντμπεργκ, ο οποίος μελλοντικά θα γίνει αρχιπροπονητής της «πράσινης» Ακαδημίας.

Παναθηναϊκός: Φρέντμπεργκ για αρχιπροπονητής στην Ακαδημία

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού που έχει κάνει από το καλοκαίρι για τη λειτουργία της Ακαδημίας του, ο Παναθηναϊκός προσέλαβε τον 37χρονο Δανό προπονητή, Γέσπερ Φρέντμπεργκ. Η συνεργασία των δυο πλευρών ξεκίνησε από την Πέμπτη (1/11), σε πρώτη φάση θα έχει πιλοτικό χαρακτήρα και στο επόμενο διάστημα ο 37χρονος τεχνικός θα αναλάβει χρέη αρχιπροπονητή της ακαδημίας των Πειραιωτών.

Ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ δούλεψε για αρκετά χρόνια στην Άαρχους στην πατρίδα του, εκτελώντας χρέη τόσο βοηθού, αλλά και υπηρεσιακού, στην πρώτη ομάδα αλλά κυρίως ήταν προπονητής ακαδημιών στη δανέζικη ομάδα. Από τον Αύγουστο του 2016 ο Φρέντμπεργκ ήταν προπονητής ακαδημιών στην Ομόνοια Λευκωσίας, ενώ πέρσι τον Μάρτιο ανέλαβε χρέη προπονητή στην πρώτη ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τη συνεργασία με τον Φρέντμπεργκ, ο Παναθηναϊκός από την προσεχή εβδομάδα θα αρχίσει συνεργασία και με παιδοψυχολόγο που έχει ειδικότητα στην αθλητική ψυχολογία, έτσι ώστε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις συνθήκες για τα παιδιά στα τμήματα υποδομής του κλαμπ.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 19 Ιουλίου