ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000 ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Από σήμερα (1/11), ανοίγουν τα εκδοτήρια για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πάνω από 30.000.

Παναθηναϊκός: Πάνω από 30.000 στο ΟΑΚΑ, στα εκδοτήρια τα εισιτήρια

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού και χθες ηλεκτρονικά αγόρασε εισιτήρια, με την προπώληση να έχει φθάσει περίπου τις 10.000, αριθμός καλός αν λάβουμε υπόψη μας, ότι βρισκόμαστε τρεις ημέρες πριν το ντέρμπι και είναι και το ΟΑΚΑ, που στο μυαλό του κόσμου είναι ότι μπορούν και τελευταία στιγμή να πάρουν εισιτήριο.

Από σήμερα (1/11) αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων και από τα εκδοτήρια, για όποιον θέλει, ενώ συνεχίζεται και ηλεκτρονικά πώληση κανονικά. Όπως αναφέρει η «ΠΡΑΣΙΝΗ», οι πρώτες εκτιμήσεις αυτή την στιγμή μιλούν τουλάχιστον για 25.000 κόσμο, που μπορεί να ξεπεράσει και τους 30.000.

Μάλιστα υπάρχει σκέψη να ανοίξει και το πάνω διάζωμα και αυτό φαίνεται, ότι είναι το πιο πιθανό σενάριο, με την τελική απόφαση να πάιρνεται σήμερα ή αύριο. Πάντως είναι καλό, όποιος θέλει να προμηθευτεί εισιτήριο να το κάνει μέχρι την Παρασκευή (2/11). Το Σάββατο, την ημέρα του αγώνα, αναμένεται να υπάρχει πολύς κόσμος στα εκδοτήρια και όσοι πάνε τελευταία στιγμή να πάρουν, το πιο πιθανό είναι να χάσουν το πρώτο ημίχρονο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 18 Αυγούστου