«ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ»

Ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας ξεκαθάρισε πως ο Δανός διαιτητής σωστά δεν καταλόγισε πέναλτι στο χθεσινό παιχνίδι.

«Δεν υπήρχε πέναλτι στην Τούμπα»

Τόσο στο πέσιμο του Μακέντα, όσο και σε αυτό του Μάτος, δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι για τον Παναγιώτη Βαρούχα, ο οποίος παράλληλα τόνισε πως ο Δανός, Μάε, έκανε λάθος στη χρήση των καρτών, αφού θα έπρεπε να τις έχει χρησιμοποιήσει νωρίτερα από το 79ο λεπτό, που βγήκε η πρώτη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο επειδή οι Έλληνες διαιτητές έχουν δώσει δικαιώματα. Όμως μήπως ο Δανός (Γενς Μάε) είχε ξεχάσει τις κάρτες στη χώρα του χθες; Ο κανονισμός αναφέρει πως όταν υπάρχει παράβαση για κάρτα θα πρέπει να τη δίνεις. Υπάρχουν πατήματα, χτυπήματα με τάπες στα πόδια, φάσεις που άφησε να εξελιχθούν και παραλίγο να μπουν γκολ… Έβγαλε την πρώτη κάρτα στο 79’ στον Κάτσε. Δεν είναι δυνατόν! Εγώ θα δώσω τα εύσημά μου στον βοηθό, που σήκωσε σωστά οφσάιντ σε δύο περιπτώσεις. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση είδε ότι η μπάλα βρήκε στον Πρίγιοβιτς και σωστά σήκωσε οφσάιντ. Στη φάση που ζητά πέναλτι ο Παναθηναϊκός δεν υπάρχει πέναλτι. Είναι ώμος με ώμο, άρα δεν υπάρχει παράβαση. Επίσης στο πέσιμο του Μάτος δεν υπάρχει πέναλτι. Ήταν κοντά στις φάσεις ο Δανός, αλλά δεν μπορείς να κάνεις εκπτώσεις στις κάρτες».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου