ΔΩΝΗΣ: «ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ»

Να μάθει από τα λάθη του ο Παναθηναϊκός θέλει ο τεχνικός του συλλόγου Γιώργος Δώνης όπως επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα

Δώνης: «Στο δεύτερο ημίχρονο πέσαμε στην παγίδα του ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε ο Δώνης:

Για το σχέδιό του από την αρχή του αγώνα και τις ταχύτητες που έλεγξε ο ΠΑΟΚ: «Εμείς είχαμε το πλάνο να μας να παίξουμε με δύο φορ για να πιέσουμε τον ΠΑΟΚ. Ξέραμε πως το δυνατό του σημείο είναι το πρέσινγκ στο αντίπαλο μισό. Σε έναν μεγάλο βαθμό λειτουργήσαμε καλά στο πρώτο μέρος. Έκανε κάποιες φάσεις γιατί έχει την ποιότητα αλλά σε γενικές γραμμές το πλάνο πήγε όπως θα το θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν τα πράγματα γιατί μπήκαμε με διαφορετική σκέψη. Η αλλαγή του συστήματος έκανε τους αμυντικούς να έχουν διαφορετική σκέψη και πέσαμε στην παγίδα του ΠΑΟΚ. Δεν μαθαίναμε από τα λάθη και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε. Το παιχνίδι είναι ένα καλό μάθημα για όλους μας. Θα ωριμάσουμε όμως και θα μάθουμε».

Για τους Πρίγιοβιτς και Ζαμπά: «Ο Ζαμπά είναι ένας παίκτης πολύ γρήγορος. Στο πρώτο μέρος δεν πήγαν άσχημα οι παίκτες μου. Οι σύγχρονες ομάδες παίζουν έτσι. Ο Πρίγιοβιτς πήγε πολύ καλά σήμερα, δεν είναι επικίνδυνος μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες. Δεν θεωρώ πως ήταν το ίδιο επικίνδυνος ο Ζαμπά».

Για την υποδοχή του από τον κόσμο: «Ο χρόνος πάντα μας κάνει πιο συνετούς. Εγώ πάντα σέβομαι τους συλλόγους στους οποίους έχω δουλέψει και χαίρομαι να παίζω σε γήπεδα με τέτοια ατμόσφαιρα».

Για τους ξένους διαιτητές: «Εγώ έχω δώσει την απάντησή μου και πρόσφατα. Δεν προτιμώ τους ξένους γιατί είναι καλύτεροι αλλά γιατί το περιβάλλον είναι άρρωστο. Άπαντες συμπεριφέρονται διαφορετικά. Γιατί κανείς από τις μεγάλες ομάδες που μπορεί να επηρεάσουν δεν το κάνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο παρά μόνο για τις ομάδες τους. Η νομιμότητα στην Ελλάδα είναι μεγάλη συζήτηση».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι που είναι όμως στην έδρα μας. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα παλέψουμε για τη νίκη και σε αυτό το παιχνίδι».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου