ΜΟΥΝΙΕ: «ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»

Ο Άντονι Μουνιέ στάθηκε στο τι θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να αφήσει πίσω του αυτή την ήττα από τον ΠΑΟΚ

Μουνιέ: «Μπορούμε να μάθουμε από το σημερινό παιχνίδι»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού: 

«Παίξαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα. Έχουν ποιότητα είναι μαζί δύο χρόνια. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Πρέπει να μάθουμε απ’ αυτό το ματς. Να δουλέψουμε. Έχουμε δύο ντέρμπι ακόμη πρέπει να βελτιωθούμε να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε νέους παίκτες και χρειάζονται τέτοια ματς για να βελτιωθείς και να προχωρήσεις.

Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι. Έπρεπε να κρατήσουμε την μπάλα, αυτό που μαθαίνουμε. Δεν ξεχνάμε τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, χρησιμοποιούμε αυτό το ματς και κοιτάμε το επόμενο.

Είμαι σίγουρος πως δε θα απογοητευτούν οι νεαροί. Εμείς πρέπει να τους καθοδηγήσουμε. Το καλό είναι πως ξέρουν να ακούν. Είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε μανίκια ακολουθεί ντέρμπι.

Έχουμε καλό γκρουπ, προετοιμάζουμε καλά τα παιχνίδια. Όταν είδα το πρώτο μας ματς κατάλαβα πως έρχεται καλή σεζόν. Δεν ξεχνάμε τι κάναμε μέχρι τώρα. Χρησιμοποιούμε αυτό το ματς και συνεχίζουμε γιατί είναι μεγάλη η σεζόν.

Ήταν μεγάλο το διάστημα που ήμουν έξω, δύο μήνες. Δεν ένιωσα… χαμένος κι αυτό είναι το καλό, δεν είχα ενοχλήσεις. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι την άλλη εβδομάδα. Θα είμαι έτοιμος μόλις ο προπονητής με χρειαστεί».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου