ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΕΦΥΓΕ» Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ…

Ο άνθρωπος που πάνω από τρεις δεκαετίες εργαζόταν στον Παναθηναϊκό, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου…

Παναθηναϊκός: «Έφυγε» η ψυχή της Λεωφόρου…

Ο Γιάννης Καρακίτσος «έφυγε» στα 53 του, μετά από γενναία μάχη πολλών ετών με τη νόσο του Wilson. Ο εκλιπών ήταν μόλις 53 ετών, όμως, από μικρό παιδί εργάστηκε στον Παναθηναϊκό και για χρόνια αποτέλεσε την «ψυχή» της Λεωφόρου. Ήταν ο άνθρωπος που πήγαινε από τους πρώτους και έφευγε τελευταίος στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, και η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε συγκινητική ανακοίνωση για την απώλειά του…

Η ανακοίνωση:

«Ο Γιάννης του Παναθηναϊκού έχασε τη μάχη. Ο Γιαννάκης μας, ο άνθρωπος που έκανε τους πάντες να χαμογελούν με το θάρρος και τη δύναμή του, δεν τα κατάφερε αυτή τη φορά. «Χτυπημένος» εδώ και χρόνια από τη νόσο του Wilson, ο Γιάννης «έφυγε» σήμερα στα 53 του χρόνια.

Θα ήταν αδόκιμο να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Καρακίτσος εργάστηκε για τρεις δεκαετίες στον Παναθηναϊκό. Και αυτό γιατί στην πραγματικότητα όλη του η ζωή ήταν αφιερωμένη στο σύλλογό μας, στον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύτιμος συνεργάτης επί δεκαετίες τόσο στις γηπεδικές εγκαταστάσεις όσο και στο τμήμα διαχείρισης αγώνων μέχρι και την ύστατη ώρα που η νόσος τον κατέβαλε.

Γιαννάκη, όλοι εμείς, η οικογένειά σου υποσχόμαστε ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει...».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου