ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΕΦΥΓΕ» Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ…

Ο άνθρωπος που πάνω από τρεις δεκαετίες εργαζόταν στον Παναθηναϊκό, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου…

Παναθηναϊκός: «Έφυγε» η ψυχή της Λεωφόρου…

Ο Γιάννης Καρακίτσος «έφυγε» στα 53 του, μετά από γενναία μάχη πολλών ετών με τη νόσο του Wilson. Ο εκλιπών ήταν μόλις 53 ετών, όμως, από μικρό παιδί εργάστηκε στον Παναθηναϊκό και για χρόνια αποτέλεσε την «ψυχή» της Λεωφόρου. Ήταν ο άνθρωπος που πήγαινε από τους πρώτους και έφευγε τελευταίος στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, και η «πράσινη» ΠΑΕ εξέδωσε συγκινητική ανακοίνωση για την απώλειά του…

Η ανακοίνωση:

«Ο Γιάννης του Παναθηναϊκού έχασε τη μάχη. Ο Γιαννάκης μας, ο άνθρωπος που έκανε τους πάντες να χαμογελούν με το θάρρος και τη δύναμή του, δεν τα κατάφερε αυτή τη φορά. «Χτυπημένος» εδώ και χρόνια από τη νόσο του Wilson, ο Γιάννης «έφυγε» σήμερα στα 53 του χρόνια.

Θα ήταν αδόκιμο να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Καρακίτσος εργάστηκε για τρεις δεκαετίες στον Παναθηναϊκό. Και αυτό γιατί στην πραγματικότητα όλη του η ζωή ήταν αφιερωμένη στο σύλλογό μας, στον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύτιμος συνεργάτης επί δεκαετίες τόσο στις γηπεδικές εγκαταστάσεις όσο και στο τμήμα διαχείρισης αγώνων μέχρι και την ύστατη ώρα που η νόσος τον κατέβαλε.

Γιαννάκη, όλοι εμείς, η οικογένειά σου υποσχόμαστε ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει...».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 26 Ιουνίου