ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

Σύντομα αναμένεται να τοποθετηθούν στο Κορωπί νέα σύγχρονα μηχανήματα, τα οποία θα βοηθήσουν στην εκγύμναση και την αποθεραπεία των παικτών.

Παναθηναϊκός: Βελτίωση συνθηκών στο Κορωπί

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε πει από την πρώτη στιγμή, που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, ότι ένας βασικός στόχος είναι να βελτιωθούν οι συνθήκες δουλειάς για την ποδοσφαιρική ομάδα στο Κορωπί. Όχι με τη δημιουργία νέων γηπέδων, το οποίο δεν είναι εύκολο, λόγω της περιορισμένης έκτασης, αλλά με την προσθήκη μηχανημάτων, που θα βοηθήσουν τους παίκτες στην καθημερινότητά τους.

Όπως αναφέρει η «ΠΡΑΣΙΝΗ», σύντομα αναμένεται να έρθουν νέα μηχανήματα, που θα βοηθήσουν στην εκγύμναση των παικτών, αλλά και την αποθεραπεία τους. Είναι στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού της γύμνασης και της ιατρικής περίθαλψης των παικτών του Παναθηναϊκού. Με τα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, αυτό δεν ήταν εύκολο, αλλά φέτος γίνεται προσπάθεια, για να βελτιωθούν οι συνθήκες της καθημερινής δουλειάς των παικτών στο Κορωπί.

Ηταν απαίτηση των Νταμπίζα, Δώνη από την αρχή της σεζόν και γίνεται πραγματικότητα. Το θέμα αυτό δεν έχει καμία σχέση με το ενδεχόμενο αργότερα να υπάρξει μία συμφωνία να πάει η πρώτη ομάδα στην Παιανία. Εχει συζητηθεί εδώ και καιρό όπως είναι γνωστό, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει καμία κουβέντα, ίσως υπάρξουν εξελίξεις τη νέα χρονιά.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Ιουλίου