ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΡΑΝΤ

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ διαβεβαίωσε πως τα χρήματα έχουν ήδη κατατεθεί σε λογαριασμό του Γιάννη Αλαφούζου και σήμερα θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Παναθηναϊκός: Εμφανίζονται τα χρήματα, έρχεται και ο Γκραντ

Όπως έλεγαν χθες οι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου, ο Ταϊλανδός «broker» έχει στείλει την τραπεζική ειδοποίηση για την εισροή των πρώτων χρημάτων της ΑΜΚ, που έχει ανοίξει από την 21η Σεπτεμβρίου. Αυτό το ποσό θα είναι γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ και σήμερα θα «φανεί», με τον Παϊρόζ να διαβεβαιώνει γι’ αυτό.

Παράλληλα από το περιβάλλον του επίδοξου αγοραστή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλεγαν χαρακτηριστικά πως: «αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να έρθει στην Αθήνα και ο Αβραάμ Γκραντ, για να αναλάβει τον ρόλο του στην ΠΑΕ».

Από εκεί και πέρα, η εμφάνιση των χρημάτων είναι πλέον ζωτικής σημασίας, αφού ο Οκτώβριος είναι μήνας πληρωμών και οι παίκτες περιμένουν τις δόσεις των συμβολαίων τους. Ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται να έχει διαβεβαιώσει στους ανθρώπους της ομάδας πως δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις, ενώ όπως φαίνεται εκτός από το 1 εκατ. ευρώ του Παϊρόζ, θα βάλει και αυτός κάποιο ποσό για τις υποχρεώσεις του συλλόγου.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 27 Ιουνίου