ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΡΑΝΤ

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ διαβεβαίωσε πως τα χρήματα έχουν ήδη κατατεθεί σε λογαριασμό του Γιάννη Αλαφούζου και σήμερα θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Παναθηναϊκός: Εμφανίζονται τα χρήματα, έρχεται και ο Γκραντ

Όπως έλεγαν χθες οι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου, ο Ταϊλανδός «broker» έχει στείλει την τραπεζική ειδοποίηση για την εισροή των πρώτων χρημάτων της ΑΜΚ, που έχει ανοίξει από την 21η Σεπτεμβρίου. Αυτό το ποσό θα είναι γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ και σήμερα θα «φανεί», με τον Παϊρόζ να διαβεβαιώνει γι’ αυτό.

Παράλληλα από το περιβάλλον του επίδοξου αγοραστή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλεγαν χαρακτηριστικά πως: «αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να έρθει στην Αθήνα και ο Αβραάμ Γκραντ, για να αναλάβει τον ρόλο του στην ΠΑΕ».

Από εκεί και πέρα, η εμφάνιση των χρημάτων είναι πλέον ζωτικής σημασίας, αφού ο Οκτώβριος είναι μήνας πληρωμών και οι παίκτες περιμένουν τις δόσεις των συμβολαίων τους. Ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται να έχει διαβεβαιώσει στους ανθρώπους της ομάδας πως δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις, ενώ όπως φαίνεται εκτός από το 1 εκατ. ευρώ του Παϊρόζ, θα βάλει και αυτός κάποιο ποσό για τις υποχρεώσεις του συλλόγου.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου