ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ «ΤΡΙΦΥΛΛΙ»

Μια πεντάδα ντέρμπι της τελευταίας δεκαετίας στα οποία σε είχαν… εύκολο θύμα, αλλά κατάπιαν τη γλώσσα τους!

Παναθηναϊκός: Ποτέ δεν παραδίνεται το «τριφύλλι»

Οι αναμετρήσεις που ακολουθούν, είναι το λιγότερο… καυτές για τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι» καλούνται να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ακολούθως να υποδεχτούν στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ και να «κλείσουν» την τριάδα των αγώνων πηγαίνοντας στο Φάληρο για την αναμέτρηση με τον ΟΣΦΠ. Ουσιαστικά, οι τρεις διεκδικητές του τίτλου όπως λένε οι περισσότεροι και όπως περιμένουν να συμβεί.

Λέμε όπως λένε και περιμένουν, επειδή ο Παναθηναϊκός του -6 έχει στην ισοβαθμία και τον ΟΣΦΠ και την ΑΕΚ. Άρα είναι σαφώς καλύτερος απ’ αυτούς μέχρι τώρα. Σε κάθε περίπτωση, πολλοί βλέπουν τα ντέρμπι που ακολουθούν ως ευκαιρία για να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου, να πάρεις εμπειρίες και πάει λέγοντας. Στοιχεία που καταδεικνύουν την ουσιαστική σκέψη τους πως στο τέλος ο Παναθηναϊκός δε θα τα καταφέρει και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα χάσει τα ματς αυτά.

Σαφώς και δεν είναι εύκολες αναμετρήσεις. Σαφώς και δεν πας ως φαβορί σε κάποια απ’ αυτές. Ίσως να σε έχουν «τελειωμένο» πριν καν ξεκινήσουν τα παιχνίδια. Αλήθεια όμως, είναι η πρώτη φορά που το ζούμε αυτό; Και ως Παναθηναϊκός τους έχεις… δικαιώσει στο να μη σε πιστεύουν; Ή μήπως τους έχεις… κόψει τις γλώσσες απ’ τη ρίζα, κάνοντάς τους να χάσουν το χρώμα τους;

Διαβάστε το αναλυτικό θέμα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Ιουλίου