ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Ο Παναθηναϊκός πάει στην Τούμπα, για να είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού και όχι να παίξει άμυνα. Οι σκέψεις του Δώνη και το ενδεχόμενο να παίξει με τρεις ή τέσσερις στην άμυνα.

Παναθηναϊκός: Κυρίαρχος στην Τούμπα

Μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο ο Γιώργος Δώνης αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ τόνισε, ότι είναι το φαβορί του πρωταθλήματος και η ομάδα με το ποιοτικότερο ρόστερ. Αυτά, που είπε, όμως, δεν σημαίνουν, ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει να παίξει άμυνα στην Τούμπα.

Εξάλλου η φιλοσοφία του Δώνη είναι η ομάδα του να έχει την κατοχή της μπάλας και το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει στην Τούμπα. Να είναι ο κυρίαρχος και να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να πάρει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα σε ντέρμπι τη φετινή χρονιά.

Ο Έλληνας τεχνικός κάνει διάφορες σκέψεις και θα αποφασίσει τις τελευταίες ημέρες, την τακτική που θα χρησιμοποιήσει και την τακτική, που θα ακολουθήσει. Το 3-4-2-1 και το 4-2-3-1 είναι τα δύο βασικά συστήματα, που χρησιμοποιεί ο Δώνης από την αρχή της χρονιάς με κάποιες μικρές παραλλαγές σε κάποια παιχνίδια, όπως το 4-4-2, που είδαμε με τον Πανιώνιο, ή το 3-5-2, που είδαμε με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ή ακόμα και το 4-3-3, που είδαμε στην Λάρισα.

Διαβάστε αναλυτικά τι έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Δώνης για το ντέρμπι της Τούμπας στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 27 Ιουνίου