«ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΠΑΪΡΟΖ»

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ του Βελγίου, ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ περιμένει την πώληση των μετοχών του στη Μουσκρόν για να βάλει τα πρώτα χρήματα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Περιμένει χρήματα από τη Μουσκρόν και τα βάζει στον Παναθηναϊκό ο Παϊρόζ»

Τα χρήματα του Ταϊλανδού ακόμη δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, παρά την υπογραφής της συμφωνίας με τον Γιάννη Αλαφούζο γα το 50% των μετοχών του. Η καθυστέρηση που υπάρχει στην υπόθεση δεν ανησυχεί μόνο τον κόσμο της ομάδας, που παρακολουθεί από... απόσταση, αλλά και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει μπει σε σκέψεις.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βελγικής «Derniere Ηeure», ο Παϊρόζ Πιεμπόνγκσάντ περιμένει την πώληση των μετοχών που έχει στη Μουσκρόν, με σκοπό αυτά τα χρήματα να τα καταθέσει στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο πρόεδρος της βελγικής ομάδας, Πατρίκ Ντεκλέρκ, υποστηρίζει πως έχει βρεθεί ο αγοραστής και έχει επέλθει συμφωνία, γι' αυτό και η επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της χώρας ενέκρινε την μετατροπή της Μουσκρόν από «Περιορισμένης Ευθύνης Συμμετοχική Εταιρία» σε «Ανώνυμη Εταιρία».

Σε δηλώσεις του ο Ντεκλέρκ εμφανίστηκε σίγουρος πως η συμφωνία του Παϊρόζ με τον αγοραστή από την Λατινική Αμερική θα ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα, καθώς ο Ταϊλανδός θέλει να αποχωρήσει για να κάνει την είσοδό του στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτές τις μέρες τελειώνει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Παναθηναϊκού, σε μία συναλλαγή που απαιτεί περισσότερα κεφάλαια γιατί τα οικονομικά μεγέθη στην ελληνική ομάδα είναι μεγαλύτερα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 25 Ιουνίου