ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ «ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ» Η ΘΥΡΑ 13 ΑΡΤΑΣ

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει για μια ακόμα φορά η Θύρα 13

 Δίπλα στον «Άλλο Άνθρωπο» η Θύρα 13 Άρτας

Πιο συγκεκριμένα ο σύνδεσμος της Άρτας θα μαζέψει χρήματα αύριο κατά τη διάρκεια του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, τα οποία και θα δοθούν στον «Άλλο Άνθρωπο» που έχει βοηθήσει πολλούς συνανθρώπους μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αύριο το μεσημερι το «Τριφύλλι» παίζει μπαλίτσα με τον Πανιώνιο. Το κλαμπ θα είναι ανοιχτό από νωρίς για καφεδάκι, κουβεντούλα και για να δούμε το ματς. Μόνο που αύριο θα παίξουμε και εμείς μπαλίτσα.

Η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» που, μέσα σε αυτά τα σκοτεινά χρόνια της κρίσης, έχει βοηθήσει τόσους συνανθρώπους μας να φάνε ένα ζεστό πιάτο φαΐ, έχει ανάγκη τη βοήθειά μας. Όλων μας. Των Παναθηναϊκών που βοηθούσαμε όποτε μπορούσαμε εκεί απέναντι από τη Λεωφόρο μας, στα Προσφυγικά, όταν η Κουζίνα ερχόταν να βοηθήσει όσους μένουν εκεί. Των Παναθηναϊκών που δεν το έβαλαν ποτέ κάτω αυτά τα 10 χρόνια και έκαναν πράξη το «Αντίσταση - Αλληλεγγύη - Ανθρωπιά» στεκόμενοι δίπλα σε όλους όσοι το είχαν ανάγκη.

Για αυτό, αύριο, στο κλαμπ, όσα λεφτά μπουν στο ταμείο μας, θα τα δώσουμε στον «Άλλο Άνθρωπο». Και για την επόμενη εβδομάδα το κλαμπ θα σας περιμένει να δώσετε όσα λεφτά θέλετε για αυτόν τον καλό σκοπό. Για αυτό, αύριο, ελάτε όλοι από το κλαμπ να δούμε το ματς. Και όποιος δεν μπορεί, είπαμε, κάποια άλλη μέρα μέσα στην εβδομάδα ή inbox για όποιον είναι Αθήνα ή σε άλλη περιοχή. Για να συνεχίσουμε να βοηθάμε όποιον το έχει ανάγκη. Για να παραμείνουμε Άνθρωποι.

ΑΡΤΑ ΘΥΡΑ 13

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 21 Μαίου