ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΔΥΟ ΣΕΖΟΝ ΣΕ ΕΞΙ ΜΑΤΣ!

Το… limit up του Τάσου Χατζηγιοβάνη, που μέσα σε 1,5 μήνα έχει κατορθώσει να «πιάσει» τις επιδόσεις που είχε τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους!

Παναθηναϊκός: Δύο σεζόν σε έξι ματς!

Τον Τάσο Χατζηγιοβάνη τον είχαμε στο μυαλό μας ως ένα μεγάλο ταλέντο που δεν μπορεί να κάνει το… μπαμ που χρειάζεται. Ίσως λόγω ψυχολογίας, λόγω ατυχίας, αλλά σε κάθε περίπτωση το γεγονός ήταν αυτό. Φυσικά με όσα κάνει τη φετινή σεζόν έχουν αφήσει τους πάντες με… ανοιχτό το στόμα!

Ένας παικταράς που κάνει τη διαφορά, ο κορυφαίος του Πρωταθλήματος, με ουσία και φαντασία στο παιχνίδι του. Σα να «ξεμπλόκαρε» και να βρήκε τον εαυτό του. Σα να άφησε το φρένο και να έκανε την εκκίνηση που όλοι περιμέναμε. Δεν είναι μόνο όσο βλέπουμε, μάλιστα, είναι και οι αποδείξεις των ίδιων των αριθμών που στην προκειμένη περίπτωση αναδεικνύουν την αλήθεια.

Βλέπετε παρότι είναι ένα παιδί 21ος ετών, ο Χατζηγιοβάνης έχει «συστηθεί» στον κόσμο του Παναθηναϊκού πριν δύο χρόνια. Η τρέχουσα είναι η τρίτη του σεζόν στην πρώτη ομάδα του «τριφυλλιού». Μέσα σε έξι ματς Πρωταθλήματος που έχει αγωνιστεί, μέσα σε 1,5 μήνα που είναι σε εξέλιξη η αγωνιστική περίοδος για τον Παναθηναϊκό, ήδη έχει κάνει όσα πέτυχε και τις δύο προηγούμενες σεζόν!

Διαβάστε αναλυτικά το θέμα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου