ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Κανείς δεν ξέρει πότε θα διεξαχθεί το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Μπέρδεμα με το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, αποφασίζει ο Βασιλειάδης

Πρόβλημα με τη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός προκύπτει τις τελευταίες ώρες. Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει ζητήσει επίσημα τη μετάθεση του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής κατά μια ημέρα καθώς συμπίπτει με τις εκδηλώσεις στην πόλη για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου στις 28 Οκτωβρίου.

Η ΕΛ.ΑΣ επικαλείται αδυναμία να διαθέσει προσωπικό ανάλογο για την κρισιμότητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού από την στιγμή που για να ανταπεξέλθει στις εκδηλώσεις για τον πολιούχο της πόλης θα ενισχυθεί κι από όμορες αστυνομικές υπηρεσίες δεδομένης της παρουσίας υψηλών προσκεκλημένων.

Και κάπου εκεί αρχίζει το μπέρδεμα για την ημέρα διεξαγωγής του ντέρμπι. Η Super League σε πρώτη φάση είναι αρνητική να αλλάξει ημερομηνία, αλλά προκύπτουν μια σειρά από σημαντικά ζητήματα:

-Στις 31 Οκτωβρίου έχουν προγραμματιστεί οι αγώνες Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Ιεράπετρα και Εργοτέλης-ΠΑΟΚ και εφόσον μετατεθεί το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός δεν τηρούνται τα δύο 24ωρα του κανονισμού.

-Εάν μετατεθούν οι αγώνες Κυπέλλου για την 1η Νοεμβρίου, αποκτά πρόβλημα η Super League, καθώς στις 3 Νοεμβρίου έχουν προγραμματιστεί τα παιχνίδια Ατρόμητος-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, οπότε και πάλι δεν συμπληρώνονται τα δύο 24ωρα.

Όλα δείχνουν πως την τελική απόφαση θα την πάρει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης εάν η Super League εξακολουθήσει να είναι αρνητική.

Το ίδιο αίτημα ισχύει και για το ντέρμπι της Basket League Άρης-Ολυμπιακός που επίσης είναι προγραμματισμένο να γίνει την ίδια ημέρα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου