ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΑΪΡΟΖ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ «ΤΡΥΠΕΣ»

Ο Γιάννης Αλαφούζος περιμένει τα πρώτα χρήματα του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ για να εξοφληθούν οι Ρινάλντι, Σιλά, Ρέις, όπως και άλλες οφειλές του συλλόγου.

Παναθηναϊκός: Περιμένει Παϊρόζ για να κλείσουν «τρύπες»

Αναβολή πήραν και χθες οι υποθέσεις των προσφυγών του Ρέις και του Ρινάλντι. Όπως αναφέρει η «ΠΡΑΣΙΝΗ» και στους δύο μεταφέρθηκε από την πλευρά Αλαφούζου, ότι μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή περιμένει να βάλει τα πρώτα χρήματα ο Παϊρόζ και μέρος αυτών θα πάει και σε αυτούς, για να πληρωθούν οι επόμενες δόσεις μέχρι την τελική εξόφληση.

Ο Ρέις ζητάει 150.000 ευρώ και κάποια χρήματα να πάρει άμεσα, για να αποσύρει την προσφυγή, ο Ρινάλντι θέλει 100.000 ευρώ άμεσα από τις 720.000 ευρώ, που του χρωστάει η ομάδα. Και στους δύο δεν δόθηκαν χρήματα χθες, αλλά μόνο διαβεβαιώσεις, ότι θα έρθουν τα χρήματα και θα εισπράξουν τις επόμενες ημέρες.

Από πλευράς του ο Σιλά δεν δέχθηκε να πάει σε νέα αναβολή με τον Παναθηναϊκό να του χρωστάει περίπου 60.000 ευρώ. Η υπόθεσή του εκδικάστηκε από την αρμόδια επιτροπή και θα βγει η απόφαση να εξοφληθεί σε δόσεις, που πρέπει να τηρήσει ο Παναθηναϊκός. Πάντως πέρα από αυτές τις υποθέσεις και άλλοι πιστωτές περιμένουν χρήματα από τον Αλαφούζο μέσω του Παϊρόζ και όσο δεν τα βάζει ο Ταυλανδός, τόσο το πρόβλημα μεγαλώνει με τα χρέη.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου