ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ… ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως τις δυο πρώτες ημέρες της ηλεκτρονικής διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με τον Πανιώνιο θα πηγαίνει υποχρεωτικά ένα ποσό στον Ερασιτέχνη.

Παναθηναϊκός: Εισιτήρια με… ενίσχυση στον Ερασιτέχνη!

Μια ακόμα ενέργεια, προκειμένου να ανεβάσει κι άλλο την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι», όσοι προμηθευτούν από το διαδίκτυο τα εισιτήριά τους για τον αγώνα με τον Πανιώνιο τις δυο πρώτες ημέρες τις προπώλησης, θα δώσουν υποχρεωτικά ένα ποσό ύψους 2 ευρώ το οποίο θα πάει για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Τις επόμενες ημέρες, τα χρήματα που θα μπορεί να δώσει κάποιος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό θα είναι προαιρετικά, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων που πωλούνται διαδικτυακά θα είναι και πάλι λίγο χαμηλότερες σε σχέση με εκείνα που θα πουληθούν από τα εκδοτήρια. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που διαφέρει σε σχέση με τα προηγούμενα ματς του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, είναι το γεγονός πως για πρώτη φορά υπάρχει δυνατότητα ενίσχυσης της «μάνας του λόχου», μέσα από τα εισιτήρια για τους αγώνες της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:

«Σε κυκλοφορία από σήμερα με δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού είναι από σήμερα, Δευτέρα 15 Οκτωβρίου τα εισιτήρια του αγώνα της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Superleague, Παναθηναϊκός– Πανιώνιος που θα διεξαχθεί στις 20/10 στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 16:00.

Με την αγορά εισιτηρίου ηλεκτρονικά (πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας) εξασφαλίζεις προνομιακή τιμή, αποφεύγεις ταλαιπωρία σε ουρές και επιπλέον ενισχύεις τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, με το ποσό των 2€, υποχρεωτικά τις  δύο πρώτες μέρες της προπώλησης, ενώ για την συνέχεια συμβάλλεις προαιρετικά το ποσό που εσύ επιλέγεις.

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 10€ έως 60€ από τα εκδοτήρια του Παναθηναϊκού και από 8€ έως 58€ μέσω internet και των VIVA Spots. Οι τιμές ανά θύρα είναι:

- Θύρα 3: 8 ευρώ μέσω Internet, 10 ευρώ από τα εκδοτήρια.

- Θύρες 5, 13: 13 ευρώ μέσω Internet, 15 ευρώ από τα εκδοτήρια.

- Θύρες 7, 11Α: 18 ευρώ από το Internet, 20 ευρώ από τα εκδοτήρια.

- Θύρα 9: 23 ευρώ από το Internet, 25 ευρώ από τα εκδοτήρια.

- Θύρα 29: 38 ευρώ από το Internet, 40 ευρώ από τα εκδοτήρια.

- Ρ1: 58 ευρώ από το Internet, 60 ευρώ από τα εκδοτήρια.

Η διάθεσή τους στα εκδοτήρια θα γίνεται ως εξής: 

          Ημερομηνία                                          

Σημεία Διάθεσης

15/10

16/10

17/10

18/10

19/10

20/10

Αίθουσα Κασιμάτη (Ολυμπιακό Στάδιο)

09:30 – 17:30

09:30 – 17:30

09:30 – 17:30

09:30-

17:30

09:30 -

17:30

-

Είσοδος Λ. Κύμης

 

12:00 – 16:00

Σταθμός Ειρήνης (ΗΣΑΠ)

 

10:00 – 16:00

Β.Α. Είσοδος ΟΑΚΑ (από Λ. Κηφισίας)

 

13:00 – 16:00

Παράλληλα οι φίλαθλοι, μπορούν να εξυπηρετούνται από τα εξουσιοδοτημένα σημεία της Viva. Στα καταστήματα Seven Spots, Yoleni’s stores, Ευριπίδης, Τεχνόπολη και Viva kiosk στο Σύνταγμα γίνεται Έκδοση και εξόφληση εισιτηρίων για όλους τους αγώνες. Στα καταστήματα Metro, My Market, Bp, ΕΚΟ και Shell γίνεται μόνο εξόφληση των κρατήσεων που γίνονται online ή τηλεφωνικά.

Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στις θύρες 5Γ και 13Γ. Οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι θα πρέπει να προσκομίζουν στα εκδοτήρια πιστοποιητικό ΑΜΕΑ.Παρακαλούμε για την προσοχή σου κατά την συμπλήρωση του αριθμού ΑΜΚΑ. Επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να συμπληρώνεται ο προσωπικός αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου και να εισάγονται τα σωστά ψηφία. Η λανθασμένη καταχώρηση ψηφίων ή καταχώρηση ΑΜΚΑ που αντιστοιχεί σε τρίτο πρόσωπο, δύναται να εντοπιστεί και η παραγγελία να ακυρωθεί, χωρίς να είναι εφικτή η επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο 210-8709000 καθημερινές 09:30 – 17:30 ή να στέλνετε e-mail στο info@paotickets.gr.»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 27 Ιουνίου