ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΜΟΥΝΤΖΩΜΕΝΟΣ!

Ένα απ’ τα σημαντικότερα εμπόδια στο… δρόμο του Παναθηναϊκού είναι η γκίνια με τους τραυματισμούς-Ήδη 12 παίκτες αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν προβλήματα!

Παναθηναϊκός: Μουντζωμένος!

Με πέντε νίκες και μία ισοπαλία, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει καλύτερο ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα απ’ ότι θα περίμεναν και οι πλέον αισιόδοξοι υποστηρικτές του. Το «τριφύλλι» υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη προχωρά ακάθεκτο και χωρίς να σκέφτεται τα προβλήματα. Ή έστω καταφέρνοντας να τα ξεπεράσει. Ειδικά αυτά που προσπαθούν να βάλουν οι αντίπαλοι, μέχρι τώρα δεν έχουν αποδειχθεί δυσεπίλυτα.

Ο σημαντικότερος… πονοκέφαλος για τον προπονητή των «πράσινων» μέχρι τώρα, αφορά την ίδια την γκαντεμιά που συνεχίζει να κυνηγά το «τριφύλλι»! Η εξήγηση μπορεί να σας φαίνεται αστεία, αλλά μόνο ως τέτοια μπορεί να θεωρηθεί. Ο Παναθηναϊκός είναι… μουντζωμένος σε επίπεδο τραυματισμών. Μετά από επτά επίσημα ματς, είναι πολλά τα θέματα που αντιμετωπίζει η ομάδα και ταυτόχρονα όποτε λύνεται το ένα, εμφανίζεται κι άλλο! Στοιχείο που έρχεται να δυσκολέψει την κατάσταση σε ένα ρόστερ που έτσι κι αλλιώς έχει ανάγκες σε επίπεδο ποιότητας, λύσεων και εμπειρίας.

Από την αρχή της σεζόν μέχρι και τώρα, δεν ήταν ένα ή δύο ή τρία τα προβλήματα τραυματισμών. Ήδη φτάσαμε στον αριθμό 12 στη συγκεκριμένη λίστα. Αυτό μεταφράζεται σε απουσίες από τους αγώνες, σε έξτρα επιβάρυνση κάποιων παικτών που παίρνουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και πάει λέγοντας.

Διαβάστε όλη την ανάλυση στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί σε όλη τη χώρα…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 24 Ιουνίου