ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΘΕΛΕΙ… ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι δίπλα στην ομάδα, όμως, πρέπει να είναι προσεκτικός αφού ήδη η ΠΑΕ χωρίς να έχει γίνει κάτι «χοντρό» έχει πληρώσει 30.000 ευρώ σε πρόστιμα!

Παναθηναϊκός: Θέλει… προσοχή η στήριξη!

Με πρόστιμο ύψους 18.200 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη το περασμένο Σάββατο. Παρότι άπαντες είχαν να πουν τα καλύτερα για τη συμπαράσταση των οπαδών του Παναθηναϊκού στην ομάδα, τη μαζική μετακίνηση πάνω από 4.000 φιλάθλων και το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν έγινε κάτι που να προκαλέσει αρνητικά σχόλια, οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν κυρίως για το άναμμα πυρσών και για υβριστικά συνθήματα.

Με το πρόστιμο για τον αγώνα της Τρίπολης, τα χρήματα που καλείται να πληρώσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν είναι 30.000 ευρώ. Δηλαδή για την ώρα, ο Παναθηναϊκός πληρώνει κατά μέσο όρο 5.000 ευρώ ανά αγώνα λόγω συμπεριφοράς του κόσμου. Μια συμπεριφορά που μπορεί να φαντάζει υποδειγματική, όμως, με το γράμμα του νόμου έχει επισύρει τιμωρίες. Για αυτό τον λόγο λοιπόν, όσο κι αν έχει… ζεσταθεί ο κόσμος με την ομάδα του Δώνη και τις επιτυχίες της, θα πρέπει να είναι διπλά προσεκτικός.

Κυρίως επειδή τα πειθαρχικά όργανα είναι γνωστό πως εξαντλούν την αυστηρότητά τους στον Παναθηναϊκό και προφανώς επειδή η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ είναι τέτοια, που δεν επιτρέπει… έξοδα πέραν των ήδη υπολογισμένων. Συνεπώς ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε θέση να σπαταλά δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να πληρώνει πρόστιμα, άρα… χρειάζεται προσοχή!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Αυγούστου