ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΝΑ «ΑΡΠΑΞΕΙ» ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ!

Ο Νίκος Βέργος δεν έχει «φανεί» ακόμη, όμως στον Παναθηναϊκό τον πιστεύουν και πλέον πρέπει να εκμεταλλεύεται ότι ευκαιρία του δίνεται.

Παναθηναϊκός: Να «αρπάξει» τις ευκαιρίες του!

Ο Γιώργος Δώνης έχει αποδείξει πως δεν έχει εμμονές με παίκτες, καθώς μέχρι στιγμής έχει χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους, μοιράζοντας το χρόνο αρμονικά. Οι μικροί δείχνουν να έχουν ανέβει επίπεδο, ενώ οι «παλιοί» έχουν βγει μπροστά και καθοδηγούν με την εμπειρία τους, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να είναι αήττητος σε επτά παιχνίδια.

Ο Νίκος Βέργος αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως μία αξιόπιστη λύση για τη γραμμή κρούσης, η οποία θα έρχεται από τον πάγκο για να δίνει ώθηση στην ομάδα, αφού ο νεαρός επιθετικός έχει καλή σχέση με τα δίχτυα. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να δείξει το ταλέντο του, με τον Έλληνα τεχνικό να τον χρησιμοποιεί στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ως αλλαγή για 35 λεπτά και κόντρα στον Παναιτωλικό στη αρχική ενδεκάδα.

 Βέβαια έχει το ελαφρυντικό της προετοιμασίας, αφού δεν έκανε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, σημαντικό στοιχείο για έναν νεαρό φορ, που θέλει να βρει τη χημεία του με τους συμπαίκτες του. Η σεζόν είναι μεγάλη και σίγουρα ο Βέργος θα χρειαστεί, οπότε οποιαδήποτε ευκαιρία του δοθεί, θα πρέπει να την πιάσει από τα… μαλλιά. Άλλωστε έχει το ταλέντο για να βρει ρόλο στους «πράσινους», σε μία ομάδα που αποτελείται κατά πλειοψηφία από παιδιά της ηλικίας του.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 17 Αυγούστου