ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

Μια τετράδα «πράσινων» που προσφέρουν περισσότερα απ’ όσα θα περίμεναν οι περισσότεροι-Το… limit up των Διούδη, Κολοβέτσιου, Γιόχανσον, Χατζηγιοβάνη!

Παναθηναϊκός: Ξεπερνούν τις προσδοκίες

Έτσι όπως διαμορφώθηκαν τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, ήταν ξεκάθαρο πως οι πάντες έπρεπε να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους. Και πρέπει φυσικά, μια και ακόμη η σεζόν είναι στο ξεκίνημά της. Πέρα απ’ την δουλειά του Γιώργου Δώνη, το κάθε παιδί δίνει το… είναι του για την ομάδα και σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν ακόμη και τους εαυτούς τους για να βοηθήσουν το «τριφύλλι» και να κάνουν αυτό που πρέπει.

Η συγκεκριμένη διαδικασία, όμως, για κάποιους παίκτες είναι λίγο περισσότερο ξεχωριστή. Δεν αναφερόμαστε στους πιτσιρικάδες που ουσιαστικά τώρα μας… συστήνονται. Με εντυπωσιακό τρόπο βέβαια, αλλά τώρα συστήνονται. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές που οι περισσότεροι δεν περίμεναν πως θα βγουν τόσο δυναμικά μπροστά για τον Παναθηναϊκό. Ναι μεν υπήρχε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους, ναι μεν εκτιμούσαν οι περισσότεροι τα στοιχεία που έχουν, αλλά σε κάθε περίπτωση το να είναι ηγέτες για τον Παναθηναϊκό σε αυτές τις 6 αγωνιστικές του Πρωταθλήματος, κακά τα ψέματα δεν το περίμεναν πολλοί.

Ο λόγος για τον Σωκράτη Διούδη, τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, τον Ματίας Γιόχανσον και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Αυτοί που μέχρι τώρα έχουν κάνει εξαιρετικά πράγματα και δίχως άλλο λογίζονται ξεκάθαρα στους κορυφαίους της σεζόν για το «τριφύλλι», όσο σύντομη κι αν είναι η μέχρι τώρα διάρκειά της.

Διαβάστε αναλυτικά το θέμα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 26 Μαίου