ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ ΠΡΩΗΝ «ΠΡΑΣΙΝΟΣ» (PHOTOS)

Διαβάστε ποιος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δήλωσε πως στα 36 δεν είναι ακόμη έτοιμος να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Συνεχίζει απτόητος πρώην «πράσινος» (photos)

Στον Παναθηναϊκό ήρθε ως το μεγάλο όνομα, το καλοκαιρινό μεταγραφικό «μπαμ» να θέλετε. Βέβαια η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού οι τραυματισμοί, αλλά και πολλά άλλα δεν μας έδωσαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τον ποδοσφαιριστή που όλοι περιμέναμε.

 Ο λόγος γίνεται για τον Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος μετά την αποδέσμευσή του από την Περσίμπ Μπαντούγκ της Ινδονησίας δεν σκέφτεται να σταματήσει την καριέρα του, παρά τα 36 του χρόνια. Μάλιστα όπως δήλωσε θέλει να συνεχίσει να απολαμβάνει το άθλημα που αγαπάει.

«Γιατί δεν έχω αποσυρθεί ακόμα; Επειδή αγαπώ πολύ αυτό το άθλημα. Κάποια στιγμή φτάνεις στο σημείο που όσο περισσότερο μεγαλώνεις άλλο τόσο απολαμβάνεις το παιχνίδι. Δεν υπάρχει καμία πίεση. Απλά θες να βγεις εκεί έξω και να το απολαύσεις.

Ακόμα σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω όταν κρεμάσω τα παπούτσια μου. Και πραγματικά δεν γνωρίζω τι θα είναι αυτό. Αν κάτι προκύψει θα ενδιαφερθώ. Μετά θα σκεφτώ τι μπορώ να κάνω στην συνέχεια. Θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο και να ανακαλύψω τι μπορώ να κάνω στην συνέχεια», ανέφερε στην «SunSport» και έκλεισε, μιλώντας για την απόσυρση του Τζον Τέρι:

 «Ο Τζον είναι ηγέτης και ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ. Ξέρει πότε είναι η σωστή στιγμή για να πει κάτι. Αν αποφασίσει να γίνει προπονητής τότε θα είναι ένας καλός προπονητής».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 17 Αυγούστου