ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ

Τα λόγια που είπε στους παίκτες του, αλλά και οι αλλαγές που χρειάστηκε να κάνει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Παναθηναϊκός: Η τακτική Δώνη με Αστέρα

Ο Γιώργος Δώνης ήξερε πολύ καλά, ότι ο Σάββας Παντελίδης γνωρίζοντας, ότι ο Παναθηναϊκός έχει στα παιχνίδια του την κατοχή της μπάλας, θα προσπαθήσει να σπάσει με πρέσινγκ αυτή τη δυνατότητα. Όπως αναφέρει η «ΠΡΑΣΙΝΗ», είχε προειδοποιήσει τους παίκτες του και τους είχε δώσει συγκεκριμένες οδηγίες: «Να είστε σίγουροι, ότι ο Αστέρας θα μας πιέσει ψηλά, θα προσπαθήσει να πρεσάρει και να μην μας αφήσει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Γι’ αυτό τον λόγο εμείς, για να σπάμε το δικό τους πρέσινγκ θα χτυπάμε την μπάλα μπροστά, με στόχο να τους βρούμε ανοιχτούς», ήταν κάποια από τα λόγια του.

Το 3-5-2, ή 5-3-2 είναι η τακτική, που είχε επιλέξει ο Δώνης να παίξει, με στόχο τα στόπερ να βοηθούν στο χτίσιμο του παιχνιδιού, αλλά να ελέγχουν και τις αντεπιθέσεις του Αστέρα. Ο τραυματισμός του Στάικου τον οδήγησε στην απόφαση να παίξει με 3-4-3, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και βλέποντας τον Αστέρα να προηγείται και να παίρνει τον έλεγχο του αγώνα πρόσθεσε ένα χαφ απέσυρε ένα στόπερ και με το 4-3-3 και προσπάθησε να κερδίσει το κέντρο.

Η τρίτη αλλαγή με τον Καμπετσή έγινε προκειμένου να βοηθήσει τον Μακέντα να βρει χώρους και να δώσει τα πάντα ο Παναθηναϊκός, για την ισοφάριση. Και ήρθε η ισοφάριση, αφού πρώτα ο Καμπετσής είχε ένα δοκάρι και είχε μία χαμένη ευκαιρία.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 18 Αυγούστου