ΔΩΝΗΣ: «ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ»

Ο Γιώργος Δώνης έκανε την τεχνική ανάλυση του παιχνιδιού και τόνισε πως αυτό που κρατάει, είναι η άρνηση των παικτών να χάσουν το ματς.

Δώνης: «Οι παίκτες αρνήθηκαν να χάσουν»

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Σε κύρια σημεία δεν είχαμε σταθερή απόδοση, στο πρώτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε καλά, είχαμε προβλήματα και κακές επιλογές κι αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι ο Αστέρας μας έκανε φάση στο πρώτο λεπτό. Μετά την αναγκαστική αλλαγή με τον Στάικο βρήκαμε ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο,  χωρίς να υπάρχουν μεγάλες  φάσεις παρά μόνο απειλή. Στο δεύτερο μπήκαμε και πάλι άσχημα, δεχθήκαμε ένα  γκολ και από το 50’ ως το 70’ η αντίδραση της ομάδας ήταν κακή. Ο Αστέρας είναι επικίνδυνος στο ανοικτό γήπεδο και είχε ευκαιρία για το 2-0 αλλά έπεσε πάνω στον Διούδη. Μετά το 70’ σταματήσαμε τις αντεπιθέσεις του Αστέρα, είχαμε τον έλεγχο και φαινόταν ότι το γκολ θα έρθει στη συνέχεια. Κρατάμε σίγουρα ότι οι παίκτες αρνήθηκαν να χάσουν το παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο είναι ένα δίκαιο άθλημα και είναι σημαντικό να έχεις αποτελεσματικότητα», ανέφερε σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι.

Για τον κόσμο: «Από εκεί και πέρα όμως ένα δεύτερο πράγμα που κρατάω, είναι πως όλο αυτό που έγινε σήμερα από το ξενοδοχείο μέχρι και εδώ, με την παρουσία του κόσμου που τον ευχαριστούμε πολύ, δεν είμαστε έτοιμοι να το διαχειριστούμε και λειτούργησε αρνητικά».

Για το αν η ισοπαλία μοιάζει με νίκη: «Εμείς το βλέπουμε διαφορετικά. Ο πόντος ψυχολογικά είναι σημαντικός, όπως και ότι η ομάδα αρνήθηκε να χάσει. Από εκεί και πέρα παιχνίδια σαν το σημερινό θα έρθουν και στη συνέχεια αρκετά και θα πρέπει να είμαστε διαφορετικοί για να μπορέσουμε να το διαχειριστούμε καλύτερα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 24 Μαίου