ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗ!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αστέρας Τρίπολης με την οποία ενημερώνει πως έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό…

Ελάχιστα εισιτήρια διαθέσιμα για Τρίπολη!

Όποιος πρόλαβε… εισιτήριο είδε για το Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός! Οι Αρκάδες εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν πως υπάρχουν ελάχιστα «μαγικά χαρτάκια» για τον αγώνα του Σαββάτου! Αυτά θα διατεθούν από το εκδοτήριο της Θύρας 1 του γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» από τις 10:30 ως τις 13:30 της Παρασκευής!

Η ανακοίνωση:

«Τα λίγα εναπομείναντα εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου (06/10, 20:30) με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα διατεθούν από το εκδοτήριο της Θύρας 1 του γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» από τις 10.30πμ έως και τη 1.30μμ την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018.

Σε περίπτωση εξάντλησης και αυτών των εισιτηρίων, τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα θα παραμείνουν κλειστά».

Προφανώς και η εξάντληση των εισιτηρίων έχει να κάνει και με το… τσουνάμι που έχει ξεσηκωθεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού. Οι «αιώνια πιστοί» εξαφάνισαν άμεσα τα εισιτήρια που είχε πάρει η ΠΑΕ και στη συνέχεια άρχισαν να προμηθεύονται και από τα εκδοτήρια της ομάδας της Τρίπολης, με συνέπεια το χωρητικότητας 7.500 θέσεων γήπεδο των Αρκάδων να είναι κατάμεστο το Σάββατο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου