ΔΩΝΗΣ: «ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Γιώργος Δώνης έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη το Σάββατο για την έκτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος ενώ παράλληλα στάθηκε στη στήριξη που δείχνουν οι φίλοι του συλλόγου στην ομάδα  

Δώνης: «Στο πλευρό μας με κόσμιο τρόπο»

Αναλυτικά η δήλωση του προπονητή της ομάδας: 

«Όταν αντιπροσωπεύεις μια μεγάλη ομάδα είναι σημαντικό να είναι ο κόσμος στο πλευρό σου. Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι, και με τα καλά αποτελέσματα και με αυτό που αποπνέει η ομάδα προς τα έξω δηλαδή την υγεία, την προσπάθεια και τον επαγγελματισμό, καταφέραμε κάτι πολύ σπουδαίο: να είναι όλη η ομάδα ενωμένη και ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας.

Όλοι περιμένουμε ότι θα είναι πολύ μεγάλη η στήριξη του κόσμου και στην Τρίπολη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα. Νιώθουμε στην καθημερινότητα μας αυτή τη συμπαράσταση, αλλά θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στον κόσμο, επειδή είμαστε σε μια πολύ δύσκολη φάση και υπήρξαν αρκετά προβλήματα στο παρελθόν θα πρέπει αυτή η συμπαράσταση να γίνει με κόσμιο τρόπο και να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε οτιδήποτε θα κάνει κακό στην ομάδα, με τον κίνδυνο που υπάρχει να τιμωρηθούμε». 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 26 Μαίου